Orbánt lehet történelmi személynek tekinteni, mivel miatta mentek ki az oroszok a rendszerváltáskor?
Köszi!
---Irén
Ezzel nem mondtam olyan bántó dolgokat, mint egyesek, de valóban, igazad van.
Örülök, hogy figyelsz, és tanultál valami úját! De a lényeg nem a vita szítása volt, ezt ne feledd!
---Irén
Dehogy miatta mentek ki :D Idióta :D Már 86 környékén eldőlt a legfelső körökben, hogy a szovjetuniónak vége, viktorka akkor még a szocializmus hithű KISZes szolgája volt :D
Akkor kezdett csak el szájalni, amikor már mindenki tudta, rég eldöntött dolog volt, hogy az oroszok ki fognak vonulni :D
Látom, te sem vagy tisztában az erkölcsi normákkal! Vegyél vissza a faragatlan modorodból! A WC-n tedd a dolgod, ne itt! Ha nem tudod kulturáltan, mások megsértése nélkül kifejezni a mondókádat, akkor alaposan el kell gondolkodnod magadról!
---Irén
Ez ilyenkor már nem a figyelmesség jele. Rád kellett szólni, mint valami gyerekre (hacsaknem az vagy). Nőj fel, tanulj meg viselkedni, aztán írj, már ha van értelmes hozzáfűznivalód.
---Irén
A szovjetek nem Orbántól ijedtek meg, hanem elfogyott a pénzük, és nem voltak képesek fenntartani a világ rengeteg országában állomásozó hatalmas hadsereget!!!
Lengyelországból, Csehszlovákiából sem Orbántól való rettegésükben vonultak ki, hanm elfogyott a muníció!
Anno Mongólia kifejezetten könyörgött, hogy ne vonják ki a szovjet hadsereget - mert nagyon féltek agy kínai agressziótól - de minden könyörgés dacára onnan is kivonultak! Pedig ott sokkal nagyobb kontingenssel voltak jelen, mint Magyarországon!
Debrecenből pl. már régen folyt a repülőtér kiürítése, amikor Orbán beleordított a nagyvilágba...
De persze kérdező, te azt hiszel amit akarsz, csak azt hittem hogy a tényeket tudomásul veszed... De végül is tök mindegy.
Szuper. Ennyi talán elég lesz.
---Irén
Szerintem is!
Orbánt próbáld meg a tényleges tettei alapján fényezni - hátha neked sikerülni fog...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!