Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánt lehet történelmi...

Orbánt lehet történelmi személynek tekinteni, mivel miatta mentek ki az oroszok a rendszerváltáskor?

Figyelt kérdés

Köszi!

---Irén

2020. dec. 10. 12:48
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

Tudod, hogy én nem méltányolom ezt a stílust. Szállj le a WC-ről, töröld ki, és csak utána írj, ha végeztél.

---Irén

2020. dec. 10. 20:18
 42/54 anonim ***** válasza:
12%

#31 "26: nem azt írtam, hogy orbán mit tett 10-15-20 évvel ezelőtt, hanem hogy miket tesz az utóbbi években."

Én is pontosan ezt tettem. Az elmúlt pár évben hozta össze ilyen erősre a V4-ket, lett jó a kapcsolata az országnak a szlovákokkal, szerbekkel és pár évvel ezelőtt még az ukránokkal is az volt. Hogy neked erről fogalmad sincsen az téged minősít.

A miniszterelnöknek minden más ország vezetőjével jóban kell lennie, mert az egész országot képviseli.

Merkel rendszeresen megy jópofizni Erdoganhoz, ahogy Macron is meg a többi államfő is Európában. Putyinnal meg kevésbé gyakori a találkozása, mint előtte gyurcsánynak volt. Merkel többet találkozott Putyinnal ezekben az években mellesleg. Orbán minden alkalommal elmondja, hogy tiszteletben kell tartani egy másik ország lakóinak döntését arról, hogy ki áll az országuk élén és tisztelettel is áll szembe más országokkal, azok vezetőivel. Te meg jössz ezzel a hülye szöveggel, ami csöpög a gyűlölettől, de tudás nincs benne a valóságról.

2020. dec. 10. 22:02
 43/54 anonim ***** válasza:
80%

Irén, fogd vissza magad kérlek. Az elején pont azzal kezdted, hogy tiszteletben kell tartani mások véleményét blablabla, most meg minden válaszra pattansz és kioktatólag meg eléggé rondán reagálsz.

Ha mások véleményére vagy kíváncsi akkor csak olvasd el azokat. Nem egy tanár vagy aki a kisdiákokat minősíti, hogy melyik mit válaszolt - de az sem beszél így azokkal.

Ha komolyan gondoltad amivel kezdted akkor fejezd be ezt az állandó válaszolgatást ilyen hangnemben. És nem, én sem értek egyet azzal amiket leírtak, de ettől még te mint kérdező nem teheted meg hogy kioktatod azokat akik válaszolnak neked.

2020. dec. 10. 22:06
 44/54 anonim ***** válasza:
33%

Erős a V4?? Azért mert a hasonlóan illiberális lengyel államfővel jóban vannak, attól erős a V4? Jó a kapcsolata a szlovákokkal? Talán inkább jobb, mint volt, mert nem Fico a kormányfő. Ehhez aztán sok köze nincs orbánnak. Meg azért jobb, mert orbán a Brüsszel meg a migránsok elleni szítással van elfoglalva. Nem tett semmit a szomszédokkal való kapcsolatok javításáért. Szíjjártóról már nem is beszélve... Aki épp most avatkozott bele a román parlamenti választásokba. Bezzeg ha fordítva történt volna már behívatta volna az összes létező nagykövetet.

"A miniszterelnöknek minden más ország vezetőjével jóban kell lennie" Ez majdnem így van, csak a jóban lenni és a kiárúsítani az országot között van különbség.

Nem arról van szó, hogy találkozik más országok kormányfőivel, hanem azzal, hogy a diktátorokat halálra dícséri, ódákat zeng róluk, a kelet felé "nyit" (mert ott nagyobb a korrupció, jobban lehet lopni a velük kötött üzleteken, mint a nyugatiakon) és a nyugat felé uszít.

Milyen gyűlölettől csöpög? Tényeket írtam le. Tény, hogy orbán a haza árulója és a történelemben a legkorruptabb miniszterelnökként fognak rá emlékezni, de attól még amiket írtam, az tény, ő sem tagadja, hogy "illiberális", hogy a kelet felé nyit (ami jól hangzik persze, és ezzel nem is lenne gond, de nem nyit, hanem diktátorokkal üzletel, tüntet ki és a szövetségesek ellen uszít, beleavatkozik a szomszéd országok politikájába, kezdve Lázár bécsi baromságától Szíjjártó román diplomáciailag is felfoghatatlan még nagyobb baromságáig).

Az, hogy te imádod orbánt és bármit tesz szép és jó, a te dolgod. Ez a tényeken nem változtat.

2020. dec. 10. 22:37
 45/54 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2020. dec. 10. 23:56
 46/54 A kérdező kommentje:

#43. Nincs igazad, jogom van megvédeni magam, még ilyen link alakokkal szemben is.

Majd én eldöntöm, mit és hogyan mondom. Annak megfelelően teszem, milyen mértékben hoznak ki a sodromból. Mindenki tartsa be az elvárt normákat, látatlanban is jár a tisztelet, és a méltóság meg nem sértése, mert én is egy érző-lélegző ember vagyok, még ha csak a monitor mögött is. Megjegyzem, ha nem így lenne, már rég nem lenne a fejetek a helyén.

---Irén

2020. dec. 11. 23:38
 47/54 anonim ***** válasza:
72%
És mégis mi az, ami annyira kihozott a sodrodból? Ami miatt úgy érzed, hogy nem kaptad meg a tiszteletet? Mert a nagyon kultúrált hozzászólásod előtt én csak azt látom, hogy valaki azt írta "Orbánt próbáld meg a tényleges tettei alapján fényezni - hátha neked sikerülni fog". Ez az, ami annyira kihozott a sodrodból? Hová tűnt a "Azért, mert valaki nem ért veled egyet, még nem kell ... - ki mit tesz ilyenkor." hozzáállásod? Csak neked kell mindenkinek megadnia a méltóságot meg a normákat, meg amiket itt emlegettél, neked nem kell mások felé? És még ilyedjen is meg mindenki, hogy nem lenne a fejük a helyén? Ez ám a kultúra, a tisztelet meg amiket emlegettél. Nem mintha meg lennék lepődve.
2020. dec. 11. 23:53
 48/54 A kérdező kommentje:

Nem annak szántam, akire te gondolsz.

A másik felét is félre értetted. Arra céloztam, hogy azt tenném velük - meg veled is, úgy látom -, amit a nőstény sáska a hímmel: egyszerűen letépném. Ez már mindennek a teteje. Nagy legények vagytok, így, anonimus!

---Irén

2020. dec. 12. 00:07
 49/54 anonim ***** válasza:
75%

Ha odaírom, hogy Béla, akkor jobban érzed magad? Akkor mégis kinek szántad tegnapelőtt 20:18-kor, miközben az 39es meg a 41es hozzászólásod között csak az az egy darab hozzászólás volt?

Tökmindegy kinek szántad, ha valakitől elvárod a tiszteletet, akkor neked is meg kell adnod, különben hogyan várhatsz el bármit is.

Tipikus kétszínű, kettős mércés...

2020. dec. 12. 00:22
 50/54 A kérdező kommentje:

Csak kötekedni akarsz - tipikus. Ha egészében szemlélnéd, tudnád, hogy nem én kezdtem. A többit nem ismétlem el újra. Azt gondolom észre vetted, hogy már rég nem a kérdésre válaszolsz, ez pedig ellenkezik a szabályzattal.

---Irén

2020. dec. 12. 00:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!