Orbánt lehet történelmi személynek tekinteni, mivel miatta mentek ki az oroszok a rendszerváltáskor?
Köszi!
---Irén
Mivel Orbán élő személy és a jelen történelmünk még alakul, nem nevezhetjük MÉG történelmi személyiségnek. Olyan ismert személyiség a történelmünkben akinek jelentős hatása van rá.
Tényleg nem miatta mentek ki az oroszok, viszont jelentős szerpe volt neki ÉS társainak akiket képviselt, abban, hogy akkor megtörtént a rendszerváltás és kimentek az oroszok. De sok más embernek is volt jelentős szerepe, csak őrá, mint fiatal emberre jobban emlékszik a történelmi emlékezet, mert utána nem tűnt el, hanem pártvezető és miniszterelnök lett.
Majd 30-40 év múlva visszanézve lehet őt történelmi személynek nevezni.
Köszi #13!
A válaszod kielégítő volt.
---Irén
Benéztem egy bokorba.
Ott voltál!
Letakarva,egy újsággal...
Köszönöm hogy felnyitottad a szemem!
15. Úgy tűnik nem volt világos.
Nem vagyok kíváncsi a további megjegyzéseidre, se vevő a humorodra. Tartsd meg magadnak mindkettőt!! Szerintem Orbánnal van bajotok (két utolsó), nem a kérdés mibenlétét vizsgálva írtok.
Aki nem tud érdemleges válasszal szolgálni, menjen a konyhába, és tedje a dolgát, majd vegye az irányt a mosdó felé, és végezze el a másik feladatát, hacsak ennyiből állnak a mindennapjai! Ez nem a WC!
---Irén
Jól megmondtad!
Ne hagyd magad!
Te már végeztél a konyhában,Irén?
Most a mosdóból írsz?
Nem talált!
Ha nem tudsz hozzászólni, nem muszáj; csak csináld a dolgod, ahogy eddig: fogyassz és üríts, vegyél és adjál (hozzá a világhoz annyit, emennyit csak tudsz, van még hely)!! De ne itt tedd!
---Irén
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!