Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akiknek se a korlátozások, se...

Akiknek se a korlátozások, se az oltás nem tetszik, azok szerint mégis mit kéne csinálni?

Figyelt kérdés
Szomorú hogy a 21. Századra újra a csúcsra sikerült járatni az áltudományos ostobaságokat. Meg lehet nézni hányan akarnak oltatni.. ülhetünk így még pár évig otthon..
2020. dec. 9. 10:04
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
96%

ma 10:12

A heti összhalál nem az évi összhalál. A heti lebontás az eloszlás miatt érdekes, mikor volt kiugró és annak mi lehet az oka. Például Olaszországban sem nőtt az évi összhalál de a tavaszi brutális kiugrás még nagyon is érdekes mitől lehetett. Hát a pániktól.

2020. dec. 14. 16:09
 32/55 hollófernyiges ***** válasza:
21%
Hát igen, köztudott hogy a pánik miatt gyakran lesz vírusos tüdőgyulladása az embernek. De szerencse, hogy április után valamiért megnyugodtak az olaszok és utána már nem haltak meg másfélszer annyian, mint egyébként. Lehet hogy nálunk is nyugtatót kellene osztani a covid-osztályokon?
2020. dec. 14. 21:01
 33/55 A kérdező kommentje:
Ha igaz lenne ez a baromság, akkor már minden pánikbeteg pl. halott lenne...
2020. dec. 14. 21:03
 34/55 anonim ***** válasza:
80%
Nem a pániktól lesz tüdőgyulladásuk, de ezt most nem fejtem ki mert az eredeti érved megcáfolása elég. A heti halálozás tök mindegy hogyan oszlik el az éven belül ha az évi összhalál pedig ugyanannyi és pont.
2020. dec. 15. 10:07
 35/55 hollófernyiges ***** válasza:
26%

"de ezt most nem fejtem ki"

De, lécci fejtsd ki, mert nem értem, hogy ha mondjuk a stressztől legyengül az immunrendszere valakinek, akkor miért nem mindenféle random opportunista fertőzést (spórás baci, gomba, vírus vegyesen) kap el, mint egy rendes AIDS-beteg, miért pont antibiotikummal nem kezelhető vírusos tüdőgyulladást.

2020. dec. 15. 11:06
 36/55 A kérdező kommentje:
Pontosan utolsó. A butaság annyira gyorsan terjed. Régen tudta a paraszt, hogy ő a kapáláshoz, növénytermesztéshez ért, de az infektológiához nem. Most a sok youtubeon orvosit végzett idióta azt hiszi hogy ő márnpedig milyen okos, többet tud az orvosoknál is pár konteós barom videója alapján..
2020. dec. 15. 12:46
 37/55 anonim ***** válasza:
95%
Kedves utolsok. Ha a foldhoz vagdaljatok magatokat es a utolso bakteriumig probaljatok elemezni a megbetegedeseket akkor sincs meg az uj jarvanyra jellemzo tobblethalal, ennyi a lenyeg, innentol nincs mit elemezgetni! Ezt hogy nem birjatok felfogni??
2020. dec. 15. 13:59
 38/55 hollófernyiges ***** válasza:
0%

"de ezt most nem fejtem ki"

Még egyszer: légy szíves fejtsd ki (nem baj ha túl részletesen), hogy hogyan lesz a pániktól tömeges halálozás, mert ezen alapszik az egész érvelésed.

2020. dec. 15. 14:07
 39/55 anonim ***** válasza:
75%
En nem az a valaszolo vagyok de az ervelese nem ezen alapszik, ezt csak te ismetelgeted pont ezt irtam en is az iment. Az erv az, hogy nincs megemelkedett evi halal tok mindegy a tobbi. Csak nektek mar ketswgbesetten kell kapaszkodni valamibe ezert erveltek olysn dologgal ami mellekes.
2020. dec. 15. 14:13
 40/55 hollófernyiges ***** válasza:
4%

"nincs megemelkedett evi halal tok mindegy a tobbi"

Ez egyszerűen nem igaz, az EU-ban 250 ezerrel emelkedett meg a halálozások száma a 2016-2019-es átlaghoz képest:

[link]

Olaszországban pl a COVID masszívan az első számú halálok 2020-ban.

[link]

Másrészt márciusban 48%-kal, áprilisban 33%-kal ugrott meg a halálozás az olaszoknál és erre azért valami jobb magyarázat kellene, mint hogy a pánikba belehaltak.

[link]

2020. dec. 17. 09:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!