Akiknek se a korlátozások, se az oltás nem tetszik, azok szerint mégis mit kéne csinálni?
ma 10:12
A heti összhalál nem az évi összhalál. A heti lebontás az eloszlás miatt érdekes, mikor volt kiugró és annak mi lehet az oka. Például Olaszországban sem nőtt az évi összhalál de a tavaszi brutális kiugrás még nagyon is érdekes mitől lehetett. Hát a pániktól.
"de ezt most nem fejtem ki"
De, lécci fejtsd ki, mert nem értem, hogy ha mondjuk a stressztől legyengül az immunrendszere valakinek, akkor miért nem mindenféle random opportunista fertőzést (spórás baci, gomba, vírus vegyesen) kap el, mint egy rendes AIDS-beteg, miért pont antibiotikummal nem kezelhető vírusos tüdőgyulladást.
"de ezt most nem fejtem ki"
Még egyszer: légy szíves fejtsd ki (nem baj ha túl részletesen), hogy hogyan lesz a pániktól tömeges halálozás, mert ezen alapszik az egész érvelésed.
"nincs megemelkedett evi halal tok mindegy a tobbi"
Ez egyszerűen nem igaz, az EU-ban 250 ezerrel emelkedett meg a halálozások száma a 2016-2019-es átlaghoz képest:
Olaszországban pl a COVID masszívan az első számú halálok 2020-ban.
Másrészt márciusban 48%-kal, áprilisban 33%-kal ugrott meg a halálozás az olaszoknál és erre azért valami jobb magyarázat kellene, mint hogy a pánikba belehaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!