Dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök Úr melyik intézkedése tetszik a legjobban?
Dr.??? Lemaradtam valamiről? :D
A maszkhordást támogatom, a többi nekem semleges mert nem érint, így nem véleményezem. A távolból egyetértek az online oktatással is, a tanárokat eddig fölösleges veszélynek tették ki.
Hm... Ha megkérdezel egy iskolába járó embereket (tanár, diák) akkor azoknak szerintem 90% azt fogja mondani, hogy legrosszabb döntés volt, hogy bezáratták...
(szóval én örültem, hogy a kormány hezitál ez ügyben)
Most nem azt mondom, hogy rossz az intézkedés, de nem ez fogja leginkább lelassítani a járványt!
Amúgy a digitális oktatás felér egy házi feladat szintel... Kb. senki nem csinálja meg. Ha meg igen, nem ért belőle semmit.
Én jóval hamarabb szigorítottam volna a maszk viselésen! Mindenhol legyen kötelező és ezért legyen is büntetve az ember...
Ha ezt normálisan betartottuk volna, akkor most más számokat látnánk..
Az én diáktársaim és a tanárok is örülnek ennek. Ebben a helyzetben ez volt a legjobb döntés.
Félre értettél kérdező (#5 válaszoló vagyok)
Teljesen egyetértek, hogy jelenlegi helyzetben felelős, és jó döntés volt, hogy bezáratták!
Én azt mondom, hogy a sorrend rossz. Kapkodnak a döntésekkel.
Számomra egy normális intézkedéseknek a sorrendje így néznének ki:
1, Ajánlani maszk, és távolság tartást
2, Belföldi turizmus előtérbe helyezése, és mellőzni a külföldi utakat ( ha meg lehet oldani az üzleti utat online-ban akkor a üzleti út miatt se menjünk)
3, Maszk hordása és távolság tartás rendeletbe foglalása, mulasztása büntetés vonjon maga után
4, Részleges határzárak (mint amilyen nyáron voltak, sárga, piros országok)
5, Közösségi programok kerülése
6, Közösségi terekben, intézményekben maszk hordás, otthoni viselésére ajánlása...
7, Kijárási korlátozások
8, Iskolabezárások
9, Szigorúbb kijárási korlátozások bevezetése
10, Kijárási tilalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!