Aki ellenzéki, annak mi nem tetszik a kormánypártba!?
Nekem a hatalommal való visszaéléssel van gondom.
pl. Mindent Mészáros, Tiborc ... a haverság, rokonságnak szervez ki.
A közmédia finoman szolva is cenzúrázott adásaival.
És mindig valaki ellen harcolni kell, Soros, Migráns, EU, Brüsszel...
Van sok jó kezdeményezésük, de ez a hatalom mánia, a mindent uralni - birtokolni akar, "aki nincs velünk az ellenünk van" nézőpont ami miatt nem értek eggyet velük, ellenzem a jelenlegi kormányt.
Tökéletesen egyetértek veled. Nekem sem baloldali kritikám van a kormánnyal, a Párbeszédet idióta pártnak tartom, amikor alapjövedelmet meg női (vagy akármilyen) kvótákat követelnek. Nagyjából ilyesmi kritikám van nekem is, amiket te is leírtál.
-Nepotizmus és házi oligarchák (és most el ne kezdje valaki, hogy "há' de a Gyurcsány is lopott", nem mentség!)
-Jogállam leépítése
-Indulatok korbácsolása, demagógia, folyamatos ellenségképp
Hármas voltam, egyes és kettes egyetértek!
Urambátyám rendszer (ostoba pödrött Döbrögi-bajuszok,stb.)
A fidesz annyira elural mindent, annyira beásta magát, hogy ideje egy kicsit lebontani a struktúráit. Ezért kell lecserélni őket, hogy ne nőjenek teljesen a fejünkre.
Sajnálatos, hogy ilyen ellenzék van, amilyen, de mivel más alternatíva van, ezért rájuk kell lecserélni őket.
A fontos, hogy a kontroll az emberek kezében maradjon, ne iktassák ki a kontroll mechanizmusokat politikai maffiózók.
#5: tény hogy kevesebbet tudok én is felsorolni, mert vagy nem érint, vagy olyan hogy természetesnek mondhatnánk hogy lett.
De pl. a család támogatá, babaváró hitel ami 3 gyerek előtt felvéve szinte ingyen pénz.
Vagy most ami lesz otthon felújítási támogatás, ahol ha szintén a felét állja az állam maximum 3M támogatásig.
De ott a kisvállalkozói adó, a KATA, amit sajnos eléggé szigorítani kell a vissza élések miatt. :-(
pl. most akadtam rá: [link]
Elvárások: ... számlaképesség
Ne modnják hogy ez nem vissza élés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!