Akiknek se a korlátozások, se az oltás nem tetszik, azok szerint mégis mit kéne csinálni?
Figyelt kérdés
Szomorú hogy a 21. Századra újra a csúcsra sikerült járatni az áltudományos ostobaságokat. Meg lehet nézni hányan akarnak oltatni.. ülhetünk így még pár évig otthon..2020. dec. 9. 10:04
21/55 anonim válasza:
A válaszokban erre ott a magyarázat, konkrétan az enyémben is! Ha vennéd a fáradságot és elolvasnád amit írnak neked és talán még megnyitnád a linkeket is akkor már tudnád a választ. De ezt nem fogod megtenni, csak egy elvakult kovidhívő vagy.
22/55 A kérdező kommentje:
Néztem, ennek nincs valóság alapja. Egyrészt ha elolvastad volna amit küldök, le van írva, hogy a teszt mintákkal hitelesítve van.. Másrészt mi magyarázná akkor az állandóan változó pozitív-negatív tesztek arányát.
Harmadrészt meg gondolod, a laborokban és az eü. vezetésben csupa hülye ember él, aki nem tud annyit mint a gyakorin kommentelő fotalharcos?
Az orvos gyógyítson, a virológus foglalkozzon a járvánnyal, az asztalos a bútorral, stb. A paraszt meg menjen kapálni, ne a facebookon ossza az észt a sok konteós prolinak. Orvostanhallgatók, eü-s ismerősök is az én álláspontomon vannak egyértelműen, és ez az ő szakterületük. Az ugyanolyan mint ahogy a villanyszerelő tudja, hogy a konnektorba dugható fogyasztáscsökkentő egy baromság...
2020. dec. 9. 22:36
23/55 A kérdező kommentje:
Persze Téged nem szeretnélek megbántani, az írásom inkább a facebookon élő, konteós 5g-s, covidnemletezikmertamitnemlatoknincsis, es hasonlo szinvonalon letezokre ertettem.
2020. dec. 9. 22:37
24/55 anonim válasza:
Élni normálisan az életünket, mert nem normális dolog ennyire korlátozni, gyakorlatilag bezárni az embereket. Ami a vakcinát illeti, egy csomó mindent lehet hallani róla, én inkább nem kockáztatok. Az meg külön nevetséges, hogy manapság mindenki covidban hal meg, mintha nem is létezne más betegség. Nem vagyok vírustagadó, de ez már kicsit sok, hogy 9 hónapja másról sem hallani, csak erről a vírusról. Tudom, hogy le leszek pontozva, mert néhány ember nem képes elfogadni, ha valaki másképp látja a dolgokat.
25/55 anonim válasza:
Ksh adat: elhalálozási számok nagyon magasak. 1 hét alatt 3600 ember hunyt el. Csak úgy, mint 2017 februárjában, amikor nem volt kijárási korlátozás, telefonon gyógyító orvosok, gyógyszer nélkül gyógyuló emberek.,s nem küldték haza a kórházból a beteg embereket és voltak még szakrendelések....
26/55 anonim válasza:
Az idén csak Kovid halottak voltak(?!) szegény autóbalesetben elhunyt szomszéd is kovidban halt meg...
27/55 A kérdező kommentje:
Szerinted így van? Ha igen nagyon tudatlan vagy, és legalább ne oszd az észt. A többi haláleset is ugyanúgy megmaradt..
2020. dec. 13. 19:37
28/55 anonim válasza:
Nem maradt meg mivel az évi összhalálozás nem nőtt és már dec. közepe van tehát nagyon nagy bizonyossággal kimondható.
29/55 hollófernyiges válasza:
30/55 anonim válasza:
Most mindenki kovidban "hal meg", akit kilapított a présgép iss, tavaly meg fordult elő infarktus, rák, agyvérzés. Furcsa ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!