Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen jogon tiltja meg a...

Milyen jogon tiltja meg a kormány, hogy mi válasszuk ki a vakcina fajtáját? Most jelentették be: ők mondják, meg melyiket kapjuk. Ez nem megy szembe az emberi jogokkal, demokráciával?

Figyelt kérdés

Orbán hatalmasat hazudott. Azt mondta, megadja a szabad választás jogát az embereknek, ahogy a demokratikus országokban szokás. De most megváltoztatta a véleményét, és nincs választásunk! Ők döntik el, melyiket kell kapjuk. És ez 99,9%, hogy nem az engedélyezett nyugati vakcina valamelyike lesz, hanem az orosz, amit egyébként alapból csak makk egészséges ember kaphatna meg, mert nem biztonságos még az oroszok szerint sem.

Attól félek, hogy majd a fiatalokba fogják belenyomni a veszélyes orosz oltást. Pedig nekik is vannak eü. problémáik. ☹️

2020. dec. 8. 14:40
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
13%

Lehet, hogy rosszzul tudom de az Egyesült Királyság már nem tagja az Európai Uniónak vagy tévedek?

2020. dec. 10. 15:10
 42/55 anonim ***** válasza:
13%
Ebből kifolyólag jól látható, hogy előbb kapnak nem EU-s országok nyugati oltóanyagot mint az EU-s országok.
2020. dec. 10. 15:11
 43/55 anonim ***** válasza:
84%
41: lehet, hogy rosszul tudom, de Európának a része és sehol se írtál Európai Unióról ("előbb szállítanak Izraelbe mint Európába"). És tudtommal Izrael se része Európának, tehát ha azt nézzük, hogy hova szállítanak előbb, akkor az Egyesült Királyságba hamrabb szállítanak és az Európa része.
2020. dec. 10. 17:08
 44/55 anonim ***** válasza:
26%

Tényleg nem írtam, gondoltam nyílván való, ha Európára gonolodolok, akkor az alatt az Euróapai Uniót értem.

"Egyesült Királyságba hamarabb szállítanak és az Európa része."

Lehet neked az, nekem biztosan nem Európa része.

Ennyi erővel akkor az oroszok is Európa része, és ha megnézed, akkor már Magyarországon van az orosz vakcina.

2020. dec. 10. 20:14
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
Az senkit nem érdekel, hogy szerinted Európa része-e az Egyesült Királyság. Tény, hogy Európa része és kész. Vagy szerinted Ázsához, Arikához, Amerikához tartozik?
2020. dec. 10. 20:19
 46/55 anonim ***** válasza:
72%
#45 Az oroszok is Európa része, te se jártál földrajzra úgy látszik. Nézd már meg milyen ország van Lengyelország és Litvánia között. Tény, hogy Európa része és kész. Vagy szerinted Ázsiához, Amerikához tartozik?
2020. dec. 10. 20:22
 47/55 anonim ***** válasza:
21%
Elnézést *Ázsia helyett Afrikát akartam írni a #46-os.
2020. dec. 10. 20:29
 48/55 anonim ***** válasza:
78%
Hogy jön ide Oroszo.? És ki mondta, hogy nem Európa része? Te írtad, hogy az Egyesült Királyság nem Európa része.
2020. dec. 10. 20:29
 49/55 anonim ***** válasza:
75%

"Te írtad, hogy az Egyesült Királyság nem Európa része."

Nem így fogalmaztam. Hanem erre a kijelentésre reagáltam így:

"Egyesült Királyságba hamarabb szállítanak és az Európa része."

Lehet neked az, nekem biztosan nem Európa része.

Ennyi erővel akkor az oroszok is Európa része, és ha megnézed, akkor már Magyarországon van az orosz vakcina.

Csak szemléltetni szerettem volna, hogy az egész csak nézőpont kérdése, sem Oroszország sem Az Egyesült Királyság nem tagjai az Európai Uniónak, viszont földrajzilag mind a kettő Európa részébe is beletartozik.

A lényeg, hogy nem szállítanak az Európai Unióba az Európai Unió álltal kifejlesztett vakcinát, hanem előbb kapják meg olyan nem Európai Uniós országok az Eurőpai Unióban kifejlesztett vakcinából akik nem tartoznak bele az Európai Unióba.

2020. dec. 10. 20:38
 50/55 anonim ***** válasza:
88%

"A lényeg, hogy nem szállítanak az Európai Unióba az Európai Unió álltal kifejlesztett vakcinát"

1) a Pfizer amerikai 2) a Moderna amerikai 3) az AstraZeneca nincs engedélyezve. Melyik az az EU által kifejlesztett vakcina, amit máshova szállítanak, de nem az EUba? Melyik vakcina van engedélyezve az EUban?

Elég lesz már a hülyeségek terjesztéséből.

2020. dec. 10. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!