Ki alakít kormányt?
'22-ben, ha jelenleg megnézem a helyzetet, akkor 3 politika pártot látok + 1 viccpártot.
Tudom, tudom minden nap felteszik ezt a kérdést, de érveléseket szeretnék kérni a válasz(ok)ban, hogy miért szavazol arra akire. És ti hogyan látjátok, a jövőt? Mi történik, ha az egyes pártok hatalomra kerülnek?
Fidesz? Korrupció korrupció hátán, urambátyám rendszer, pedofilügyek eltussolása, háttérben kokainozás és k.rvázás. Ja és egy kommunista diktatúrával (Kínával) bratyizás (olyan emberrel az élen aki 30 éve még döngette a mellét hogy a szovjetek menjenek haza). Jobboldali kormányként...
Ellenzék? Azzal a vállalhatatlan Gyurcsánnyal az élen aki annak idején hazudott rendületlenül a gazdaság állapotáról hogy megnyerjen egy választást, ha rajta múlik soha nem jöttünk volna rá (csak valaki kiszivárogtatta a zártkörű beszédét) és még akkor se akarta feladni a hatalmat amikor az egész ország azt követelte tőle az utcákon? Őmögötte olyanokkal akik identitáspolitikát tolnak, fehér ciszheteró kiváltságról hablatyolnak, mindenki számára világossá téve hogy nem érdekli őket a többség akarata? (Ja és a háttérben kokainozás)
Mi Hazánk? Amely abba a nevetségesen irreális álomba hajtja a követőit hogy a trianoni békeszerződés 100 évig hatályos csak? Egy olyan pártra amely ENNYIRE hülyének nézne engem? És amelynek a vezetője konkrétan neonáci nézeteket vall?
Az öreg Gyuri bának van még mindig igaza:
"Ez a legjobb amit csinálni tudunk emberek. Ez a legjobb amit fel tudunk ajánlani. Ez az amit a rendszerünk kitermel: szemét jön be, szemét megy ki."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!