Elképzelhető hogy Vona Gábor a Fideszes múltja miatt újból a Fidesz embere legyen? Lehetséges hogy 2018-ban a Fidesz és a Jobbik közös kormányt alakít?
1. nincs fideszes múltja, ez már lerágott csont. Nem volt soha párttag, nem viselt semmilyen funkciót.
2. politikai öngyilkosság lenne mindkét párt részéről.
A Jobbik azzal kampányol, hogy a két naggyal (fidesz-mszp) ők soha nem lépnek koalícióra, sőt, mi több "20 évet a 20 évért". A koalícióval felére csökkenne a táboruk és nagypártból újra középpártá válnának.
A Fidesz pedig diplomáciailag szigetelődne el, mert az elsősorban külföld, másodsorban belföldi szavazók felé hangoztatott mindennapi elhatárolósdi válna semmivé.
Jöhetne megmentőként gyurcsi, hogy bezzeg megmondtam, lám a csúnya gaz náczitrappista Orbán kimutatta a foga fehérjét, irgum burgum, azt a hétszázát neki.
Van 2 és fél év. Az rengeteg idő.
"nincs fideszes múltja, ez már lerágott csont. Nem volt soha párttag, nem viselt semmilyen funkciót."
Miért hazudsz??? 2001-től a Fidesz tagja volt!!! Ha nem vagy jártas a dolgokban akkor inkább maradj csendben!
1-esnek igaza van, egyetértek vele!
Szerintem sem volt Fidesz-tag Vona, csak Fidesz Polgári Körös tag volt, az meg egy teljesen más tészta.
Duenna! Milyen más tészta okos?!
A polgári körök 2002-ben életre hívott, a Fideszhez kötődő konzervatív tömegmozgalom. TAGJA IS VOLT ENNEK IS!
DE A LÉNYEG::::::
Egy cikk nektek VONA GÁBOR INTERJÚVAL! IDÉZEM A RÉSZT SZÁMOTOKRA!
"A Jobbikban talán nincsenek számottevő mennyiségben olyan politikusok, akik máshol nem találták meg a számításukat?
"De, vannak. Bizonyára akadnak, akik korábbi pártjaikban csalatkoztak, én magam is ilyen vagyok, ha belegondolok, hiszen Fidesz-tag voltam 2001-2002 környékén."
4-es kérdező!
Igen, igazad van, volt Fidesz tag, és a valóság ez:
2001-ben Fidesz-tag
2002-ben Szövetség a Nemzetért Polgári Körös-tag
2003-ban kilépett a Fidesz minden tagságából
2003-ban Jobbik alelnök
Gondolom azért lépett ki a Fideszből, mert rájött, hogy ő ott soha nem lesz nagyfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!