A meleg-ellenesség lehet a Jobbik és Vona Gábor veszte 2018-ban?
1: A Jobbik már mindent mondott. Nem tudom hogy tényleg csak azzal lenne-e gondjuk vagy éppenséggel csak elfogadóbbnak tűnnek így.
2: Neked szól ez a rész amit írtam: "éppen titkolja". Nem fogja az orrodra kötni hogy meleg! Így nem is tudsz róla! De örülök hogy olyan okosnak tartod magad hogy tudod a környékembe kik laknak...
3: Az ellenzők nem biztos el fognak menni 2018-ban választásokra! Szerinted minden ellenző ott lesz? Inkább az a biztos hogy az ellen fog szavazni a meleg akitől fél és így mást támogat majd a szavazatával. És a szavazófülkében nem tudhatod hogy ő meleg-e vagy sem csak voksol a Jobbik ellen.
A pride annyit használ a melegek megítélésének, mint az SZDSZ a liberalizmusénak, emiatt a pride, de nem melegellenesség nem hiszem, hogy a szavazók számát csökkentené.
Főleg, hogy konkrétan megjelenik a programban, hogy nem melegellenesek, csak a pride-ot tiltanák be.
"2: Neked szól ez a rész amit írtam: "éppen titkolja". Nem fogja az orrodra kötni hogy meleg! Így nem is tudsz róla! De örülök hogy olyan okosnak tartod magad hogy tudod a környékembe kik laknak... "
Igen és akkor te sem tudhatod mennyi meleg van Magyarországon. Ha nem dörgölik az orrod alá. Szóval ez öngól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!