Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A meleg-ellenesség lehet a...

A meleg-ellenesség lehet a Jobbik és Vona Gábor veszte 2018-ban?

Figyelt kérdés
Valljuk be nagyon sok meleg és leszbikus él az országban. Igen, sok olyan ki nem vonul a Pride-on mert messze lakik vagy éppen titkolja. És mivel a Jobbik programja melegellenes így lehet ezen fog bukni 2018-ban. Ha jól belegondolunk a Fidesz is ilyen csak nem vallja be nem véletlenül mert akkor több szavazatot vesztene. Szerintetek?

2015. júl. 5. 15:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Álljunk meg aki a Pride-ot korlátozná az nem melegellenes? Nem az van hogy az ő a szabadságukat korlátozná ezzel a felvonulással? DE! És erre lenne igény a Jobbikosok részéről!

9: "Igen és akkor te sem tudhatod mennyi meleg van Magyarországon. Ha nem dörgölik az orrod alá. Szóval ez öngól." Miért is öngól? Tudjuk hogy titkolják de azt is hogy sokan vannak! De nem azt állítom hogy nincsenek sokan mint a kedves kérdező akinek válaszoltam!

2015. júl. 5. 15:33
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Ha azt mondod, hogy aki a Pride-ot ellenzi melegellenes, az ugyanaz az állítás, mintha valaki azt mondja, hogy aki nem olvassa a kurucinfót az hazaáruló.

2015. júl. 5. 15:37
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

"Álljunk meg aki a Pride-ot korlátozná az nem melegellenes? Nem az van hogy az ő a szabadságukat korlátozná ezzel a felvonulással? DE! És erre lenne igény a Jobbikosok részéről!"

Lehet meglepő, de az emberek többségének nem okozna áltatlan éjszakákat ha nem vonulnátok fel... Nem azért, mert az emberek többsége véres szájú homofób lenne, hanem mert undorítónak tartják amikor egiyk rózsaszín tündérnek öltözött kisminkelt szőrös férfi turkál a másik férfi seggében...

2015. júl. 5. 15:39
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Magyarország lakossága annyira utálja a melegeket, hogy ezzel jelenleg még választást is lehet nyerni.
2015. júl. 5. 15:44
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, most te miért szívod ennyire a témát ? Netán te is homokos vagy ? A Fidesz nyíltan homoszexualitás ellenes, az Alkotmányban leszögezték, hogy házasság csak férfi és nő között jöhet létre, férfi férfival vagy nő nővel nem házasodhat.
2015. júl. 5. 15:52
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Kétlem, Gyurcsány nagy buzzibarát, a facebookos profilja is szivárványos, mégis béka segge alatt a népszerűsége
2015. júl. 5. 16:21
 17/21 anonim válasza:
63%

a troll detektorom ennél a kérdésnél jelzett:

[link]

2015. júl. 5. 17:00
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

"meleg-ellenesség"

Kicsit se látszik a bűnbak képzés.

Am meg a jobereknek mindenki "ellenség" aki nem azt osztja mint ők.

Csak ők olyan néven futnak hazaáruló, zsidó bérenc, magyar gyűlölő, libsi, globalista, és ezeket nem én találtam ki.

És itt a lényeg az emberek 90%-a nem ért egyet a jobbikal ezért soha nem is fog felkerülni.

Mivel nekik mindenki ellenség lehet az meleg, roma, zsidó...

Kíváncsi vagyok h hány évtized múlva esik le h az emberek utálnak titeket ?

És nem csak a melegek minden értelmes ember akik nem akadnak fent olyanon h kinek mi az orientációja.

Több meleget is ismerek egyik se akart soha megdugni pedig nem vagyok ronda.

Mondanám ha tettei ítélik meg az embert és nem az h kivel él nemi életet.

De ti Putyin imádó Turul magyarok, ezt sose fogjátok megérteni mert túl ostobák vagytok.

Ahogy azon is mindig csodálkoztok h miért bukjátok el a választást.

2015. júl. 5. 19:04
 19/21 anonim válasza:
62%

Véleményem szerint a Jobbik támogatottsága lényegében egyetlen dolgon alapul: a hazánkban jelenlévő etnikai problémákon, mivel a Jobbikon kívül erről a problémáról más párt még csak említést sem nagyon tesz, nemhogy megoldási javaslatot vázolna fel. Ha valamely párt foglalkozna ezzel a problámval és valós megoldási változatokat kínálna, akkor a Jobbik szépen lassan eltűnne a politikai süllyesztőben, mivel társadalompolitikája elavult (pl. nagymagyarság, rovásírás erőltetése), gazdaságpolitikája megalapozatlan és megvalósíthatatlan, külpolitikája az EU-ellenesség miatt ellenszenves a társadalom többségének számára.

A homoszexualitást a hétköznapokban szerencsére egyre inkább elfogadják, így ha nem is ez lesz a Jobbik veszte 2018-ban, de többet veszít a homofób pártpropagandával, mint amennyit nyer vele. A társadalom tagjainak többsége tudatában van annak, hogy Európában élünk és senki sem szeretné, ha bárkinek rettegnie kellene itt, Európa szívében a szexuális orientációja miatt. Emlékeztetnék mindenkit a Mirkóczki Ádám által jegyzett jobbikus törvényjavaslatra, amely a "homoszexualitás népszerűsítését" letöltendő börtönbüntetéssel súlytaná.

[link]

Lényegében a törvényjavaslat szerint - amely nem került elfogadásra - a homoszexualitás népszerűsítésére bármit rá lehet húzni, akár azt is, ha egy azonos nemű pár kézenfogva sétál.

Összefoglalva, szerintem nem a melegellenesség miatt fog bukni a Jobbik 2018-ban, de azt kijelenthetem hogy sokan emiatt nem fognak a Jobbikra szavazni.

Én és szerintem a melegek 99%-a sohasem szavazna a Jobbikra!

28/F (meleg)

2015. júl. 5. 19:58
 20/21 anonim ***** válasza:
34%
Legyen pride, de nyugati mintára! Vagyis se rendőrsorfal, se kordon, csak a vonulók, meg az... érdeklődők :D
2015. júl. 5. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!