Miért biztos benne az ellenzék Gyurcsánnyal az élen, hogy ők fognak győzni 2022-ben? Elbízza magát az összellenzék? Vajon miért adják össze minden nyilatkoztnál a szavazataikat?
Egy közös listával véleményem szerint nem az fog kiderülni, hogy 2+2=4, hanem csak 3.
Én nagyon úgy gondolom, hogy elszámítják magukat és nem úgy fognak az eredmények alakulni, ahogy várják. És a közös lista sokaknak rémisztő lesz. Gyurcsány szerintem ugyanolyan megosztó, mint Orbán és nagyon sokan utálják és alkesznek tartják. És a mai napig szemkilövető böszme a gúnyneve. 10 év ide vagy oda. Miért gondolják sokan, hogy egy vonzó opció lesz? És miért gondolják azt sokan, hogy, aki nem Orbánra szavaz, majd az összefogásra szavaz? Mert ez sem igaz. Nagyon nem. Akikkel én beszéltem eddig még, egyikre sem fog szavazni, hanem harmadikra.
Kifelejtitek a náci Jobbikot, ami miatt én pl tuti nem szavazok erre a bandára. Lehet őket mosdatni, de ugyanaz az értékrend köntösben, ezek adták a korábbi 17%-ot.
Kösz nem.
Másik kérdésnél már leírtam, de megteszem még egyszer:
Szerintem azzal, hogy Gyurcsány Demokratikus Ferenc meghirdette a mindenféle pártokból álló összefosás 14 igencsak demagóg és hazug pontját, egyértelművé tette, hogy itt bizony ő lesz a főnök, még ha mást is indítanak...
Számomra szánalmas, hogy a többi ellenzéki párt, a Mi hazánk kivételével mélyen benyal ennek a megalomán alkoholista f@sznak, akinek már régóta börtönben lenne a helye.
No innentől kezdve a tisztelt ellenzéki szavazók eldönthetik, hogy kell- e nekik Gyurcsány?
Most szólok, hogy az ő demokrácia felfogása csak a hazugságról, a másik bedarálásáról, a sunyiságról szól.
Ezt csak azért mondom, mert aki majd beáll Fletó mögé, az ha nyer, akkor is kicsinalja Gyurcsány, ha pedig bukta lesz, akkor együtt mennek a történelem szemétdombjára...el lehet dönteni, melyiket akarják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!