Miért biztos benne az ellenzék Gyurcsánnyal az élen, hogy ők fognak győzni 2022-ben? Elbízza magát az összellenzék? Vajon miért adják össze minden nyilatkoztnál a szavazataikat?
Figyelt kérdés
Egy közös listával véleményem szerint nem az fog kiderülni, hogy 2+2=4, hanem csak 3.
Én nagyon úgy gondolom, hogy elszámítják magukat és nem úgy fognak az eredmények alakulni, ahogy várják. És a közös lista sokaknak rémisztő lesz. Gyurcsány szerintem ugyanolyan megosztó, mint Orbán és nagyon sokan utálják és alkesznek tartják. És a mai napig szemkilövető böszme a gúnyneve. 10 év ide vagy oda. Miért gondolják sokan, hogy egy vonzó opció lesz? És miért gondolják azt sokan, hogy, aki nem Orbánra szavaz, majd az összefogásra szavaz? Mert ez sem igaz. Nagyon nem. Akikkel én beszéltem eddig még, egyikre sem fog szavazni, hanem harmadikra.
2020. dec. 8. 08:13
31/31 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!