Azért mondott le EP-mandátumáról Szájer József, mert nehezen viselte már a hatalmas ellenszenvet, ami minden fideszes ellen irányul az Európai parlamentben?
41-es vagyok. Abszolút nem lenne gond azzal, hogy Szájer meleg. Én is az vagyok. Nem lenne gond, ha a Fidesz nem indított volna az utóbbi időben harcot minden ellen, ami nem fér bele a keresztény-konzervatív kis világképbe. Én úgy értelmeztem - legalábbis a kormány szavai alapján - a melegség és a drogok ebbe nem férnek bele.
Az anya nő, az apa ereszcsatorna.
43
Hiszen te is külön írtad a "kormányt" és a Fideszt.
A Fideszbe, mint pártba, beleférhet a nemkeresztény, hiszen ott vannak a zsidók is.
A kormányban viszont ott van a KDNP is, és az egyesített világkép az, amibe nem illik bele a nem keresztényi viselkedés.
Jó azt még megértem, hogy egy szexpartyn vett részt.
-Ilyen hosszú brüsszeli kiküldetésen biztos keletkezik nemi vágy egy idő után.
Azt is megértem, hogy volt nála extasy.
-Biztos beletette valaki a tudta nélkül, mert a képviselőknek mentelmi joga van, így nem igazoltatják vele. Pechére nem volt nála az igazolványa.
Na de az megbocsáthatatlan, hogy mikor Magyarországon max. 10 fő a megengedett gyülekezés, addig ők 25 fős sexpartyt rendeztek!
XD, XD, XD
Sziasztok!
Szájer József azért menekült az ereszcsatornán a rendőrségi razzia hallatán, mert tudta, hogy egy homoszexuális-kábítószeres buliban konzervatív keresztény képviselőként részt venni nem egészen illik.
Mivel lebukott, ezért nem akart magyarázkodni, hanem lemondott.
Ez így rendben is van. Viszont vannak olyan emberek (vatikáni katolikus papok), akik szintén részt vesznek homoszexuális és kábítószeres bulikban, méghozzá rendszeresen, és nem akarnak lemondani.
2005:
Semjén a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség küldöttgyűlésén azt mondta: "aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re.
Milyen durva, hogy a járványügyi dolgokon bukik meg! A kispesi MSZP-sekek ugyanúgy volt szex, drpg és még korruociós ügyük is, mégsem mondtak le.
És még mondja valaki, hogy nincs járvány! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!