Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért mondott le EP-mandátumár...

Azért mondott le EP-mandátumáról Szájer József, mert nehezen viselte már a hatalmas ellenszenvet, ami minden fideszes ellen irányul az Európai parlamentben?

Figyelt kérdés

2020. nov. 29. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
27%

28

Csak a lényeget hagytad ki, hogy hiába kérte a rendőrségtől, hogy teszteljék, mert NEM kábítószerezett és nem is az övé volt, amit találtak -ha igaz-, a rendőrök NEM tesztelték.

Mondjuk volt más dolog is, de legyen ennyi elég. Met ez a lényeg.

2020. dec. 1. 15:58
 32/87 anonim ***** válasza:
93%
Persze, az nem lényeg, hogy férfitúlsúlyos szexpartin vett részt konzervatív alaptörvényünk írója.
2020. dec. 1. 16:20
 33/87 anonim ***** válasza:
10%

32

Igazad van, aférfitúlsúlyos akármi az NEM lényeg. Hiszen nem törvénytelen.

A lényeg az a rendőrségnek a törvények betartása kellett volna hogy legyen.

2020. dec. 1. 16:24
 34/87 anonim ***** válasza:
98%

A lényeg, hogy erkölcsileg, politikailag vállalhatalan, hogy ilyen emberek játsszák el a keresztény-konzervatív megmondóembert, miközben a valóságban más utakon járnak:

[link]

2020. dec. 1. 16:29
 35/87 anonim ***** válasza:
2020. dec. 1. 16:30
 36/87 anonim ***** válasza:
92%
És még hány ilyen képmutató lehet a fideszben, aki egyelőre nem bukott le...
2020. dec. 1. 16:33
 37/87 anonim ***** válasza:
89%

Közpénzből ku...k és extasyt! Közpénzből ku...k és extasyt!

Közpénzből ku..@'k és extasy!

XD, XD, XD

Ez belefér még vajon a kereszténydemokrata értékrendbe:

[link]

2020. dec. 1. 17:03
 38/87 anonim ***** válasza:
97%

#31: Egyrészt amikor #28-at írtam, még nem láttam Szájer közleményét, az általad lényegnek tartott részt nem szándékosan hagytam ki. Másrészt ha az lenne a lényeg, amit te mondasz ("hiába kérte a rendőröktől, stb."), akkor nem mondott volna le; én a feltett kérdésre válaszoltam: azért mondott le, mert belekeveredett egy iszonyatos botrányba. Harmadrészt szerintem baromira nem az a lényeg, hogy a rendőrök tesztelték-e, hanem az óriási botrány.

#33 (nyilván ugyanaz vagy, mint #31): Negyedrészt a rendőrök nyilván betartották az eljárási szabályt. Biztosan te is tudod, hogy ha a rendőrök valakit gyorshajtáson kapnak, akkor nem a tetten ért diktálja, hogy legyen-e alkoholszondás vizsgálat. Honnan veszed, hogy a belga rendőrök nem tartották be a törvényeket? Van olyan belga törvény, hogy ha találnak valahol kábítószert, akkor a helyszínen minden önként jelentkezőt tesztelni kell? Nyilván nincs ilyen szabály. Ötödrészt a buli is törvénytelen volt, nem azért, mert férfitúlsúlyos, hanem mert járványügyi rendelkezéseknek nem felelt meg.

2020. dec. 1. 17:09
 39/87 anonim ***** válasza:
98%

#31: Mellesleg az nagyon durva, hogy egyik vezető politikusunk (nem egy random Fidesz EP-képviselő, a Fidesz EP-főképviselő) kábítószeres szexpartin bukik le (egyáltalán csak azért, mert járványügyi intézkedések vannak), az ereszcsatornán próbál menekülni, de elkapják, mentelmi jogára hivatkozik, de az eljárást nem tudja megúszni - és *számodra* a történetből az a lényeg, hogy ő hajlandó volt drogtesztre, és a rendőrök nem végezték el.

Különben, már elnézést a kifejezésért, ki nem tojik erre a részletre? Ha nem végeztek rajta drogtesztet, akkor drogügyben amúgy is ártatlan ("ártatlanság vélelme" - amíg valakire nem bizonyítanak rá valamit, addig ártatlannak számít a dologban), a haja szála nem fog meggörbülni az ecstasy miatt.

2020. dec. 1. 17:18
 40/87 anonim ***** válasza:
2%

38

A SZ mondta, hogy kérte, és NEM tesztelték. Külön nyilatkozatot kellett tennie a rendőrségen.

Nem mndanám, hogy "a rendőrök NYILVÁN betartották", stb. Miért lenne nyilván? Mindenütt vannak rendőrök, akik nem tartják be a szabályt.

Arra biztos kell legyen szabály, ha valaki azt állítja, hogy semmi köze a kábítószerhez, amit rá akarnak fogni.

A buli nem mellesleg a rendőrséggel szemben volt, ha igaz. Nem vagyok ismerős arrafelé.

Érdekes, hogy neked minden "NYILVÁN" ebben az esetben.

2020. dec. 1. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!