Azért mondott le EP-mandátumáról Szájer József, mert nehezen viselte már a hatalmas ellenszenvet, ami minden fideszes ellen irányul az Európai parlamentben?
Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 12:18
12/87 anonim válasza:
Milyen példára gondolsz?
Nem szeretik lehozni az olyan híreket, melyek negatív fényben mutatják a következőket:
-lmbt
-színes,idegen kisebbségek
13/87 anonim válasza:
Erre mondtam, hogy mondj egy konkrét hírt, amit nem hoztak le, mert én szoktam látni mindenféle hírt, ilyeneket is.
Ezért vagyok kíváncsi, milyen konkrét hírt tudsz mutatni, amit nem hoztak le.
14/87 anonim válasza:
Például amikor november elején Kazincbarcikán egy kisebb rezeshorda támadt 2 rendőrre.
15/87 anonim válasza:
Lemondásával egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tett pontot, rájött, rossz ügyet képviselt. Csak ezt nyíltan nem mondja, mert szereti a Fideszt, mint a saját gyerekét.
16/87 anonim válasza:
Szájer a Fidesz "liberális" szárnyának tagja, az a csoda, hogy eddig bírta ilyen pozícióban. A hasonlók közül Pokorni Zoltán például rég visszavonult a kerületébe, és Navracsics Tibor is ki lett közösítve.
17/87 anonim válasza:
18/87 anonim válasza:
több hír is van a cikkben, felteszem valamelyikre gondolsz közülük
19/87 anonim válasza:
Eleve rossz a kérdés, mert az OK gyanánt állított állítás NEM IGAZ.
Így az okozat nyilván létre sem jöhetett.
Szájer maga megmondta az okot: elfáradt, már nem képes annyi erőt mutatni, mint korábban. Magyarul öregszik.
20/87 anonim válasza:
Attól, hogy ezt mondta, még lehet a kérdésbeli felvetés is igaz. Ha az a helyzet, akkor nyilván nem mondja ki, hanem helyette inkább valami ürügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!