Azért mondott le EP-mandátumáról Szájer József, mert nehezen viselte már a hatalmas ellenszenvet, ami minden fideszes ellen irányul az Európai parlamentben?
"Szájer maga megmondta az okot"
Mert szerinted ha a kérdésben megfogalmazott ok lenne az igazság azt beismerte volna? Ne hülyéskedjünk már.
Pont most jött rá, hogy öregszik a vétó után pár nappal.. hát persze. :)
21
Látszott rajta már néhány hónapja is, amikor valami műsorban beszélgettek vele. Beszélt is róla, akkor is.
Lehet, hogy csak azt várta meg, hogy megtalálják, ki megy a helyére.
Lehet betegség is a családban, ki tudja, amiről nem beszélhet.
23
A legegyszerűbb lett volna családi okokra hivatkozni.
24
Amikor "családi okom" volt, én sem hivatkoztam rá. Végülis a az ÉN SAJÁT problémám-felelősségem volt, hogy hogyan viszonyulok a családi "okomhoz".
#7!
Miért kellene cáfolnom egy alaptalan állítást?
Ha én kitalálok rólad valamit, akkor nekem kellene alátámasztanom.
Azért mondott le, mert részt vett egy kábítószeres orgián és lebukott.
A brüsszeli rendőrség pénteken lecsapott egy járványügyi előírásokat megszegő bulira. A buli egy szexparti volt, a rendőrök kábítószert is találtak. Az orgia résztvevői között volt az Európai Parlament egyik képviselője. A belga lapok szerint ez a képviselő magyar, a Fidesz képviselője, és vasárnap lemondott parlamenti helyéről. Innen könnyű összerakni.
#28!
Ha ez igaz lenne, akkor csak át kellene igazolni az MSZP-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!