Beoltatnád magad a vakcinával, amit a kormány erőltet? Szerinted mikor tér vissza minden a régi kerékvágásba?
Figyelt kérdés
Orosz, kínai. Én nem igazán. Amit összeraknak egy 10 éves folyamat helyett 1 év alatt és nincs normális módon alátámasztva, tesztelve. Szóval hiába lesz vakcina. Mivel nagyon kicsi lesz az oltottság, sztm sokáig marad a mostani helyzet2020. nov. 27. 16:36
31/45 anonim válasza:
HA, kötelező lesz, úgysem tudsz ellenkezni. Megjelenik nálad 3-4 rendőr, és már visznek, vagy lefognak, míg beléd nyomják.
Itt, nálunk meg is tehetik. Szlovákiában nem. Miért? Mert ott minden 33. emberre jut 1 éles lőfegyver, és van civil fegyverviselés.
32/45 anonim válasza:
:D :D Most komolyan azt hiszed hogy majd mindenki rendőröket lőne szlovákiában? Meg ez a kötelező is olyan, hogy a háziorvos kap két üveg pálinkát, aztán papíron ott az oltás...
33/45 anonim válasza:
2 üveg hp? A csóró alkeszokat biztos le lehet fizetni pár ezer forinttal. Hol élsz te?
34/45 anonim válasza:
Mondenkinek megvan az ára ahogy mondani szokás, szóval annyira lesz kötelező az oltás amennyire az emberek be akarják adatni.
35/45 anonim válasza:
Mennyi oltás ellenes tudatlan buta ökör van.
36/45 anonim válasza:
35
Úgy van!Vakcinát mindenkinek.Menjen a vérbe egyszerre az orosz,kínai,nyugati.Minden ami elérhető.Hogy biztos legyen a védelem.Kavarogjon a vérében mindegyik honfitársunknak az elegy.
38/45 anonim válasza:
Én sem fogom, ha erőszakkal lefognak és beadják akkor valami méreggel kinyírom magam és talán elterjed hogy a vakcina ölt meg xd A végén még hős leszek :DD
39/45 anonim válasza:
Én biztos, hogy NEM fogom beoltatni magam.
Aki akarja, az nyugodtan oltassa be magát, de másokra NE erőltesse!
40/45 anonim válasza:
De rá kell erőltetni az emberekre.
Hogy nem kehet felfogni hogy ez hasznos??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!