Beoltatnád magad a vakcinával, amit a kormány erőltet? Szerinted mikor tér vissza minden a régi kerékvágásba?
Figyelt kérdés
Orosz, kínai. Én nem igazán. Amit összeraknak egy 10 éves folyamat helyett 1 év alatt és nincs normális módon alátámasztva, tesztelve. Szóval hiába lesz vakcina. Mivel nagyon kicsi lesz az oltottság, sztm sokáig marad a mostani helyzet2020. nov. 27. 16:36
11/45 anonim válasza:
Kormány? Orbán?
FENÉT!
A munkahelyed, és a főnököd fogja előírni, hogy ne fertőzzétek el egymást a melóban. Vagy oltatsz, és viszed az igazolást, vagy ki vagy rúgva!
12/45 anonim válasza:
nem. gondolkozzatok már értelmesen, logikusan. a beteg embereket oltsák be akik kovidosak. egézségeset nincs értelme beoltatni mert visszatérhet. ha a betegeknek beadnák azok meggyógyulnak. ez a baj a miniszter tanács gondolkodásával. Ha mindenkit beakar oltatni akkor ő menjen szépen pszhiológushoz mert neki is van betegsége. elég belőle meg a hozzá nem értő szakembernek nevezettekből. Amúgy egy orvos sok éven át nem azt tanulja hogy kell beteget meggyógyítani? aki beteg azt gyógyítság . ennyire egyszerü
13/45 anonim válasza:
12: te tudod, mit jelent az oltás??
14/45 anonim válasza:
Pedig a védőoltást NEM alkalmazzák olyan betegen aki már fertőzött.Ezért védőoltás a neve.
Aki fertőzött,őt már kezelni kell gyógyszerekkel.
15/45 anonim válasza:
Én semilyen orosz cuccot láttam még legyen az bármi, kínából rengeteg minden jön.
16/45 anonim válasza:
12-es vagyok- védőoltásnak nincs értelme. amúgy meg ti tudjátok mit akartok magatoknak. én nem oltato be magam. bármi is az. hát nem alkoholt kevertek bele. egy alkohol is többet gyógyít mint egy méreg. vigyázzatok a közeledő vakcinákkal mert biztos nem leellenőrzött vakcinák. a szputnikkal lett beoltva nyáron putyin lánya ezt híradó is mondta és lebénult a karja ahogy a letesztelt emberek többsége. szóval nem tudtok itt győzködni. amúgy influenza oltást nyomjatok be ha ennyire tudjátok mit kell csinálni. pusza tudatlanok
17/45 anonim válasza:
Kici szuri összá'!
Szok szuri há'omszá'!
Nyíhá! :)
18/45 anonim válasza:
Nekem nincs szükségem vakcinákra, de ha mindenképp be kéne, akkor csak szovjettel. A nyugatit nektek sem ajánlom.
19/45 anonim válasza:
"a beteg embereket oltsák be "
Betegnek nem lehet beadni te marha! Rögtön megnyúvad.
20/45 anonim válasza:
Peersze!
Mert az orosz "chip",nem férne el a szuriban,ugye?!? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!