Miért kell a kormánynak saját posta?
Két lehetőségből választhatsz:
1. Fel akarják robbantani a parlamentet.
2. Hideg van.
Én szerintem meg főznek. Nagyüzemben.
Be nem jelentett konyha, büfé, leselejtezett sparheltek, és rezsók százai lehetnek elzárva az emberek elöl. Nem állítom, hogy igazam van de többen látták Duró Dórát nokedlit szaggatni az egyik törvény javaslat beadása közben.
Bizonyos kiemelt fontosságú épületek áramellátása több irányból történik. Pl. felrobban egy trafóház, az épület áramellátása tovább működik. Ráadásul nagyobb hálózati "katasztrófa" esetén 1 percen belül indul egy nagy telesítményű generátor. A szünetmentes tápokról nem is beszélve.
A gázellátáshoz, fűtési rendszerekhez nem sokat értek, de feltételezem, hogy itt is van redundancia, azaz nemcsak hálózati gázzal fűtenek, hanem akár föld alatti tartályokból potólják a kieső gázt, akár gázolajfűtésre állnak át a kazánok. (Németországban találkoztam ilyen rendszerrel, s mégcsak nem is "kiemelt fontosságú" épületnél, csak "megengedhette magának" a család a redundanciát (hőszivattyú-, gáz-, olajfűtés).
Olajfűtés az igen de hőszivattyú mekkora gulyáságyút akarnak ezek csinálni?
Ez biztos hogy nem legitim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!