Beoltatnád magad a vakcinával, amit a kormány erőltet? Szerinted mikor tér vissza minden a régi kerékvágásba?
Figyelt kérdés
Orosz, kínai. Én nem igazán. Amit összeraknak egy 10 éves folyamat helyett 1 év alatt és nincs normális módon alátámasztva, tesztelve. Szóval hiába lesz vakcina. Mivel nagyon kicsi lesz az oltottság, sztm sokáig marad a mostani helyzet2020. nov. 27. 16:36
22/45 anonim válasza:
Nem oltatnam be magam.
Ha kenyszeritenek, akkor orosz vakcina, mivel az “ hagyomanyos” eljarassal keszul.
Nem vagyok kiserleti nyul, hogy uj technologiakat probalgassanak rajtam.
23/45 anonim válasza:
Azonnal nem, de ha az idő igazolja, akkor igen. Nem az érdekel, hogy honnan jön, hanem hogy működik-e.
24/45 anonim válasza:
Muszáj lesz, mert kötelezővé fogják tenni. Ha nem is explicit, de az lesz majd, hogy aki nincs beoltva, az nem mehet boltba, étterembe vagy szórakozóhelyekre, nem veszik fel semmilyen munkahelyre, nem használhatja a tömegközlekedést, nem utazhat külföldre, stb. Ha nem kényszerítenék rám, nem oltatnám be magam, mert az összes oltás kockázatosabb lesz, mint a koronanátha.
25/45 anonim válasza:
Egyik sem. Tök mindegy honnan érkezett,az egy 1 év alatt elkészült tákolmány. Nekem senki ne mesélje be,hogy amit így összedobtak az 100%os mert kiröhögöm. Csak arra mennek rá,hogy minél több ember beadassa ,a vakcinagyártók meg jól megszedik magukkal pénzzel.
Most megy a "vigyázzunk egymásra,minden élet számít"a francokat! Megjönnek ezek a nem is tudom minek nevezzem dolgok és senkit nem fog érdekelni,hogy neked esetleg a mellèkhatása kijött.
26/45 anonim válasza:
Nem. Majd megveszem az igazolást. Lefizetem az orvost. Minden rendelőbe nem állíthatnak rendőrt. Simán lefizetem.
27/45 anonim válasza:
Ha nem lesz kötelező, akkor NEM!
28/45 anonim válasza:
Állítom,hogy az állatok vakcinázására kifejlesztett anyagokat is több ideig tesztelik mielőtt piacra kerül. Vicc,én nem kérek belőle az fix.
29/45 anonim válasza:
Csak olyat amit Orbán maga fejlesztett. Hazai nemzeti gyártányba bízok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!