Beoltatnád magad a vakcinával, amit a kormány erőltet? Szerinted mikor tér vissza minden a régi kerékvágásba?
Figyelt kérdés
Orosz, kínai. Én nem igazán. Amit összeraknak egy 10 éves folyamat helyett 1 év alatt és nincs normális módon alátámasztva, tesztelve. Szóval hiába lesz vakcina. Mivel nagyon kicsi lesz az oltottság, sztm sokáig marad a mostani helyzet2020. nov. 27. 16:36
1/45 Ékezetes billetyűzet válasza:
Már megint megy a rémhírterjesztés hogy nincs tesztelve meg hogy 10 évig tart összerakni egy vakcinát.
Fejezzétek már be... uncsi.
2/45 anonim válasza:
Sajnos ez valóban nagy dilemma. Egy biztonságos vakcina kifejlesztéséhez még 10 év is kevés, 20-30 kellene legalább. Most kapunk valamit lófuttában aztán kitudja mi lesz.
Én nem kérek belőle.
5/45 anonim válasza:
Hogyne.Persze...Előbb az oroszt aztán utána a kínait majd a nyugati vakcinát is. Egymás után.Hadd kavarogjon a véremben mindegyik.Az a biztos.
7/45 anonim válasza:
Teljesen mindegy honnan érkezik.
Nem oltatom magam.
8/45 anonim válasza:
Simán, mert nem hülyék se az oroszok se a kínaiak, hogy olyan oltást csináljanak ami nem működik vagy épp károsabb mint maga a vírus.
Eleve nem értem a dilemmát, mert ha a kormány jó szokásához híven valami szart erőltetne akkor ez elég erősen visszaütne rá így nincs miért kockáztassanak.
9/45 anonim válasza:
Igen. Nem fogják ránk szabadítani, ha árt.
10/45 anonim válasza:
A kormány az szovjet/kínait preferálja, akkor oltsák be vele a fideszeseket. Nekünk jó lesz a hanyatló nyugat Sorosista gyilkos vakcina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!