Miért nem alakult ki a magyar társadalomban egy olyan réteg (vagy csak egy nagyon vékony), amely reálisan látja a Covid-helyzetet?
Itt is, és más fórumokon is azt látom folyamatosan, hogy szinte csak a két véglet létezik.
A) A vírus nem létezik, egy f*szság, a maszktól pedig tüdőrákot kapsz.
B) Ebbe a vírusba mindenki bele fog halni, mindenkinek be kéne zárkóznia, és a kormánynak el kéne dobnia a kulcsokat, a biztonság kedvéért legalább 5 évre. Szűnjenek meg a munkahelyek nyugodtan, és aludni is maszkban kelljen!
Én személy szerint mind a kettőtől rosszul vagyok. Tisztában vagyok vele, hogy itt van a vírus, hogy veszélyes is (főleg az idősekre), és hogy zárt térben, ahol sok ember van, és a távolságtartás nem lehetséges, ott bizony kell a maszk!
Ezzel szemben, nem értem, hogy pl az éttermeket minek kellett bezárni, mikor elszeparált asztaloknál ülnek az emberek, és a maszkot csak evés közben lehetett már levenni. Az sem világos, hogy ha minden országban kb ugyanolyan szinten tombol a vírus, akkor miért nem lehet karantén nélkül szabadon utazni, legalább az EU-ban ha itthon is BÁRKITŐL elkaphatod, és már gyakorlatilag a kontakt-kutatás is megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!