Miért nem tiltják be az őrült összeesküvés elméleteket?
Például az 5G körüli téboly, a covid elbagatelizálása, bilgéc, stb.
Marhára unom, hogy a sok hülye ezeket a baromságokat terjeszti, a hiszékenyek meg elhiszik. Miért nem küzdenek ez ellen a kormányok? Az ilyen vadbarmoknak is hála képtelenség normálisan védekezni, és itt tartunk, hogy meg kellett ezeket a korlátozásokat hozni.
" Én vagyok a bolond, nem az, aki emberek bechippeltetéséről, repülőgépekről történő mérgezésekről, meg rákot kibocsátó adótornyokról beszél."
Fogalmazzunk úgy hogy tájékozatlan. Emberek bechipelése Hollandiában már létezik, a radióhullamról meg sosem állította senki hogy nem rákkeltő, épp csak a megfelelő dózist kell megkapni belőle.
10 éven át tartó 30 millió dolláros állatkísérlet bizonyítja, hogy rákot okoz a mobiltornyok által kibocsájtott sugárzás. Ezt a valaha elvégzett legfontosabb kísérletet seperte az ICNIRP nagylelkűen egyszerűen a szőnyeg alá a mobilcégek kedvéért ilywen mocsodék módon:
Az 5G-ről viszont ami ezekhez képest egy koncentrált nyalábban kapcsolódik az eszközökhöz és ezáltal a testünkhöz meg csont nélkül higgyem el, hogy nem szükséges sem állat sem egyéb tesztet végezni?? És még engem akar a kedves kérdező börtönbe záratni? Milyen náci szellem ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!