Miért kell megalázni, dehonesztáló kifejezéseket használni, és összeesküvés elméleteket szőni a politikai ellenfelek kapcsán?
A válaszok között ne számíts másra kérdező csak arra hogy "az én pártommal semmi baj nincsen, bezzeg a többi"...
Ne hogy azt hidd hogy bárkit is meg lehet itt győzni... Ide mindenki azért jár hogy a saját "okosságait" hajtogathassa. Én az életben nem olvastam itt olyanról hogy valaki a GyK-n írtak hatására megváltoztatta volna a nézeteit.
A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:51
Kolopele megnyugodhatsz, hogy nem a fidesz pártiságod miatt vannak a válaszaid leszavazva, hanem mert annyit érnek amennyit.
Biztos jól esik a lelkiismeretednek ezt beadni, ad egyfajta megnyugvást számodra, de valójában csak becsapod magad vele. Kicsit olyan mint a vallás ;)
Kolopelének igaza lenne,ha nem hinné,hogy a Fidesz jól csinálja a dolgát. Nagyon is rosszul csinálja,ő sem különb,mint a többi párt.
Valóban nem jó,hogy aki nem ért egyet a Fidesszel,azt mind MSZP-snek tartják. Tudomásul kellene venni végre,hogy léteznek pártfüggetlen,de gondolkodni tudó emberek is. Még ha kevesen vannak is.
"Miért kell megalázni, dehonesztáló kifejezéseket használni, és összeesküvés elméleteket szőni a politikai ellenfelek kapcsán?"
Értelemeset mondani saját magáról nem tud, ezért a másikat kell saját magánál mélyebbre süllyesztenie. Ezzel sikerült már eddig elég sok választást megnyerni itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!