A WTC tornyok leomlásának mikéntje magában igazolja az összeesküvés elméleteket?
Néztem irányított ipari robbantásos videót a youtube-on de akkor nem is jutott eszembe, csak most utólag. Hát nem nyilvánvaló, hogy maga a leomlás már kizárja a terrortámadást? Mi az esélye, hogy ilyen szépségesen magába omlik egy ilyen borzasztó monstrum egy oldalsó behatás után? Kb semmi?
Erre valahogy szerintem senki nem gondol. Gyártjuk itt a mindenféle hülye elméleteket, aztán itt van az orrunk előtt, hogy robbantani kellet, nem lehet más forgatókönyve ennek. Vélemény?
Szakértők már bebizonyították, hogy terrortámadás volt, és miért dőlt össze. Csak sokan inkább hisznek az összeesküvés elméletben.
Mi érdeke lett volna az USA-nak ez? Ha Irakot akarta volna megtámadni, enélkül is megtehette volna. Vietnámhoz sem kellett "ürügy." Ha nem volt terrortámadás, miért vállalta el Oszama Bin Laden?
Ebben a videóban van az igazság. Ajánlom, hogy nézd végig :)
"a tartószerkezetet roncsolják szét és emiatt nyilván összezuhan az épület."
Ezt nagyon kiszámolják, szimmetrikusan és nagyon precízen, meghatározott statikai pontokon kell elhelyezni a robbanószert ahhoz, hogy ne dőljön az épület és még így is meglepődhetnek.
Kár hogy a WTC épületiben a tartószerkezet gyenge volt, ki volt spórolva belőle az acél és alapból hibás konstrukció volt az egész.
Más felhőkarcoló is összedőlt volna ha abba repülnek akkoriban.
ma 18:21
De én nem erről elmélkedek:). Összedőltek mindenképp, de az, hogy magukba, anélkül hogy romba döntötték volna környéket is? Ezt az attrakciót máskor szakemberek tervezik meg. Itt meg véletlenül így sikerül a levegőből kétszer is, sőt a wtc7 is így sikerült, képtelen dolog. Egyszer is esélytelen az egész, nemhogy még háromszor?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!