Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A WTC tornyok leomlásának...

A WTC tornyok leomlásának mikéntje magában igazolja az összeesküvés elméleteket?

Figyelt kérdés

Néztem irányított ipari robbantásos videót a youtube-on de akkor nem is jutott eszembe, csak most utólag. Hát nem nyilvánvaló, hogy maga a leomlás már kizárja a terrortámadást? Mi az esélye, hogy ilyen szépségesen magába omlik egy ilyen borzasztó monstrum egy oldalsó behatás után? Kb semmi?

Erre valahogy szerintem senki nem gondol. Gyártjuk itt a mindenféle hülye elméleteket, aztán itt van az orrunk előtt, hogy robbantani kellet, nem lehet más forgatókönyve ennek. Vélemény?

2016. ápr. 14. 17:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
40%

Szakértők már bebizonyították, hogy terrortámadás volt, és miért dőlt össze. Csak sokan inkább hisznek az összeesküvés elméletben.

Mi érdeke lett volna az USA-nak ez? Ha Irakot akarta volna megtámadni, enélkül is megtehette volna. Vietnámhoz sem kellett "ürügy." Ha nem volt terrortámadás, miért vállalta el Oszama Bin Laden?

2016. ápr. 14. 17:56
 2/25 anonim ***** válasza:
37%
Azért azt hadd kérdezzem meg kérdező, hogy néztél bármilyen videót épület összeomlásáról ipari robbantáson kívül? És megsúgom ipari robbantásnál is az a lényeg mint ami itt is történt, hogy a tartószerkezetet roncsolják szét és emiatt nyilván összezuhan az épület. Néha gondolkodni is kéne nem csak elmeháborodottak blogjait olvasgatni.
2016. ápr. 14. 18:00
 3/25 anonim válasza:
100%

[link]

Ebben a videóban van az igazság. Ajánlom, hogy nézd végig :)

2016. ápr. 14. 18:00
 4/25 A kérdező kommentje:
Igen, de éppen ez ütött szöget most a fejemben, hogy már így meg úgy lett bizonyítva minden, oké. De a legnyilvánvalóbb mindenkinek elkerüli a figyelmét. Milyen precízen mérnek, kalkulálnak, szakemberek speciális képzettséggel megtervezik az ilyesmit, erre itt háromízben "véletlenül" ilyen módon összeomlanak ezek a borzasztó nagy épületek. Mintha nem látnánk a fától az erdőt.
2016. ápr. 14. 18:01
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem blogon olvastam, tényleg csak hirtelen rácsodálkoztam, mennyire valószínűtlen az ilyen összeomlás. Más típusú videót nem néztem, csak irányított robbantásokat, de épp ez a lényeg. Ha nem tervezik rádőltek volna New York-ra.
2016. ápr. 14. 18:03
 6/25 A kérdező kommentje:

"a tartószerkezetet roncsolják szét és emiatt nyilván összezuhan az épület."

Ezt nagyon kiszámolják, szimmetrikusan és nagyon precízen, meghatározott statikai pontokon kell elhelyezni a robbanószert ahhoz, hogy ne dőljön az épület és még így is meglepődhetnek.

2016. ápr. 14. 18:08
 7/25 anonim ***** válasza:
40%
Bírom az ilyen önjelölt szakértőket akik két videó után többet tudnak mint aki ezt évekig tanulta.
2016. ápr. 14. 18:15
 8/25 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a szakértő, éppenséggel azoknak a munkájával példálózok akik évekig tanulták és komoly képzettséggel és tapasztalattal végzik ezt a munkát.
2016. ápr. 14. 18:17
 9/25 anonim ***** válasza:
12%

Kár hogy a WTC épületiben a tartószerkezet gyenge volt, ki volt spórolva belőle az acél és alapból hibás konstrukció volt az egész.

[link]

Más felhőkarcoló is összedőlt volna ha abba repülnek akkoriban.

2016. ápr. 14. 18:21
 10/25 A kérdező kommentje:

ma 18:21

De én nem erről elmélkedek:). Összedőltek mindenképp, de az, hogy magukba, anélkül hogy romba döntötték volna környéket is? Ezt az attrakciót máskor szakemberek tervezik meg. Itt meg véletlenül így sikerül a levegőből kétszer is, sőt a wtc7 is így sikerült, képtelen dolog. Egyszer is esélytelen az egész, nemhogy még háromszor?!

2016. ápr. 14. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!