A WTC tornyok leomlásának mikéntje magában igazolja az összeesküvés elméleteket?
Néztem irányított ipari robbantásos videót a youtube-on de akkor nem is jutott eszembe, csak most utólag. Hát nem nyilvánvaló, hogy maga a leomlás már kizárja a terrortámadást? Mi az esélye, hogy ilyen szépségesen magába omlik egy ilyen borzasztó monstrum egy oldalsó behatás után? Kb semmi?
Erre valahogy szerintem senki nem gondol. Gyártjuk itt a mindenféle hülye elméleteket, aztán itt van az orrunk előtt, hogy robbantani kellet, nem lehet más forgatókönyve ennek. Vélemény?
Köszönöm a válaszokat, azóta megnéztem a filmet is. Szerintem érdemes lenne mindenkinek megnézni, függetlenül attól mi az álláspontja, mindenkinek érdekes lenne, aztán ki ki arra következtet amire akar:) Ez az, amit az egyik válaszoló szúrt be:
https://www.youtube.com/watch?v=f8VjFBPQm2k
Ezek félresikerült robbantások, csak azért szúrom be mert a kommentelők is azon viccelődnek, hogy hát nem tudják hogy nem kell költeni robbanószerekre meg tervezésre, csak bele kell vezetni egy repülőt és akkor szépen, biztonságosan magába roskad az épület:D
Ez bebizonyítja,hogy a hivatalos sztori nem igaz:
Becsapódástól nem lett volna szabad így összedőlnie!
Tessék,meg lehet nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!