Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A WTC tornyok leomlásának...

A WTC tornyok leomlásának mikéntje magában igazolja az összeesküvés elméleteket?

Figyelt kérdés

Néztem irányított ipari robbantásos videót a youtube-on de akkor nem is jutott eszembe, csak most utólag. Hát nem nyilvánvaló, hogy maga a leomlás már kizárja a terrortámadást? Mi az esélye, hogy ilyen szépségesen magába omlik egy ilyen borzasztó monstrum egy oldalsó behatás után? Kb semmi?

Erre valahogy szerintem senki nem gondol. Gyártjuk itt a mindenféle hülye elméleteket, aztán itt van az orrunk előtt, hogy robbantani kellet, nem lehet más forgatókönyve ennek. Vélemény?

2016. ápr. 14. 17:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
Tehát képtelen, bár a szakértők egyetértenek ebben. Azt meg se említve, hogy a hibás konstrukció nem a véletlen definíciója. magas épület könnyű elemekből, szinte papírból volt. Innentől ha megsérül a tartószerkezet egyértelmű, hogy magába omlik az egész, középiskolai fizika az egész. És le is szögezte már ezt számtalan kutató és szakértő, de nyilván hülyeség mert van néhány önjelölt próféta aki az ellenkezőjét állítja.
2016. ápr. 14. 18:29
 12/25 szántóvető ***** válasza:
19%
ja így van.még jó hogy itt a kérdező aki felnyitja a szemünket nekünk,vöröshagymán és házikenyéren felnevelkedett egyszeri lelkeknek.
2016. ápr. 14. 18:32
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Az biztos, hogy az USA benne volt a támadásban. Már egy évvel előtte is figyelték a merénylőket, akik Amerikában tanultak meg repülni... Simán le is lőhették volna a repülőket. Kellett egy ok a háborúra. A vietnámi háborúra az volt az ok, hogy meg kell állítani a kommunizmust. Persze az is kamu volt, csak a fegyveripar érdeke volt az egész. Azt nem tudom, hogy a leomlás robbantások miatt történt-e.
2016. ápr. 14. 18:32
 14/25 A kérdező kommentje:

"egyértelmű, hogy magába omlik az egész, középiskolai fizika az egész. És le is szögezte már ezt számtalan kutató és szakértő"

Erről hol lehet esetleg találni valamit?

2016. ápr. 14. 18:51
 15/25 A kérdező kommentje:

ma 18:00

A videó elég érdekesnek ígérkezik, belenéztem csak egyelőre, mindenképp végig fogom nézni.

2016. ápr. 14. 18:54
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, én statikus vagyok, értek hozzá. És én mondom neked, hogy a tornyok összedőlésében semmi szokatlan nincs. A tornyok akkor amikor a gépek becsapódtak, nem dőltek meg oldalra, utána még jó ideig álltak. Vagyis a gépek okozta oldalirányú erőhatást bizonyítottan kibírták. Az összeomlást a tűz okozta, ami a robbanás miatt alakult ki. És itt a kerozinon kívül sok minden égett, bútorzat, papírok stb. Egy ilyen tűz lazán elér kb 300-400 fokot, ilyen hőmérsékleten az acél szilárdsága kb. a felére esik vissza, és a tűznek leginkább kitett szerkezeti elemeket érinti elsődlegesen. Ezek az elemek pedig a födémet tartó gerendák, amik ráadásul statikailag határozott szerkezetű tartók voltak ebben az épületben, ami azt jelenti, hogy ha egy helyen elgyengül az anyag, az egész födém leszakad, rá a következő szintre. Innentől ennek a szintnek kétszeres terhet kell hordania, amire nem volt tervezve, és ez is leszakad a harmadik szintre, ezen már háromszoros a teher, ez így megy a földszintig, kártyavárszerűen. Ekkor már órák óta nincs oldalirányú erőhatás. Nincs miért eldőlnie az épületnek.
2016. ápr. 14. 20:42
 17/25 anonim ***** válasza:
58%

Az, hogy alulról berobbantották.

Erre számos bizonyíték van a szinte elvágott tartóoszlopokon túl a pinceszintről égési sebekkel kimenekült emberekig. Rengeteg ember, aki ott volt, legyen túlélő, legyen tűzoltó vagy rendőr, alagsori bombarobbanásról beszélt ott, élő adásban, illetve arról, hogy bombák tömege volt telepítve az épületbe - valószínűleg ezek együttes hatása okozta az épületek összeomlását.

Felhőkarcoló sem azelőtt, sem azóta nem omlott össze tűztől, pedig sokuk jópár órával tovább állt lángokban.

Ez nem igazol egy összeesküvés-elméletet sem, azt viszont kétségtelenül, hogy nem lehet igaz az, amit az USA-kormány állít. Ebből kiindulva már sokfelé lehet találgatni.

2016. ápr. 14. 21:54
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

És ne felejtsük el a WTC7 épületét sem, ami érdekes módon szintén alapjaira omlott, miközben többszáz méterre volt a becsapódás helyszínétől.

A többi épületben ehhez képest minimális kár keletkezett, pedig sokkal közelebb voltak az epicentrumhoz.

2016. ápr. 14. 21:57
 19/25 anonim ***** válasza:
68%

Gondolom a tűzoltók akik a tornyokból kijőve nyilatkoztak arról, hogy robbanásokat hallottak innen meg onnan biztos csak beképzelték.

Érdekes, hogy olyan a becsapódás után termit szerű anyag izzik és folyik ki az ablakokon. Vajon mi a fenét kereshetett termit a WTC-ben?

https://www.youtube.com/watch?v=Qitq-a9DXBU

Érdekesség, hogy Larry Silverstein a támadások előtt pár héttel biztosítást kötött terrortámadás ellen mind a két toronyra, egyenként 3.5 milliárd dollárt.

Még érdekesség, hogy a kerozin égési hőmérséklete kb 375 fok, a WTC acéltartó elemeinek a meglágyulásához legalább 800 fok kell, a megolvasádhoz meg minimum 1300 fok. Vajon mitől gyengültek meg ezek az elemek, hogy ha a kerozin nem képes ezt véghez vinni? Talán a papíroktól vagy a számítógépasztaloktól?

További érdekesség, hogy a WTC 7-es tornya csak úgy a semmitől összeomlott, ezt meg is lehet tekinteni videón miután az az épület csak enyhén sérült meg, de akkor sem dől össze ennyire precízen. Érdemes végig nézni a videót ahol bemutatják a precíziós robbantást és a WTC 7 összedőlését, még a vak is látja, hogy mennyire egy és ugyanaz.

Erről a témáról még órákig lehetne írni és beszélni de nem megyek jobban bele mert sok ember abban hisz amit a CNN meg Bush állít és bárki aki más állásponton van ezzel kapcsolatban az egyből összeesküvésgyártó-konteós-reptoid-illuminátusfan bolond.

2016. ápr. 14. 23:00
 20/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem szállnék be a vitába, szerintem higgyétek el a statikusnak, mert nála jobban senki nem ért hozzá itt.

de

" a kerozin égési hőmérséklete kb 375 fok, a WTC acéltartó elemeinek a meglágyulásához legalább 800 fok kell, a megolvasádhoz meg minimum 1300 fok. "

Tévedsz. A repülőkben használt kerozin égési hője maximum 2230 fok. Nyílt levegőn 1080 fok. Ennyit erről.

Ezt a 375 fokot honnan szedted egyébként?

Nem először olvasom, de a forrást még nem tudtam azonosítani.

2016. ápr. 15. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!