Miért gyárt a Fidesz összeesküvés elméleteket?
Úgy gondolom, hogy valóban szorongatják a t.künket, de ennek az oka a Fidesz eddigi tevékenysége.
Szembe mentek a világgal, a tőkével, az IMF-el, azt hitték, majd barackot kapnak a buksijukra?
Eljátszottuk a tökös csávót, megjött a számla.
Gratulálok.
Amióta 2002-ben elvesztették a választásokat,a Fidesznek "ellenség" fóbiája van. ( évig az MSZP volt az ellenség,de az elmúlt 1,5 évet már elég nehéz rájuk kenni.
A mindig igazat mondó Orbán pedig nem ismerheti be,hogy hazudott,és a szabadságharca csőd szélére vitte az országot.
Ezért kell az összeesküvés elmélet,amit a hívei bevesznek. Épeszű ember nem.
Nem tudom nevessek e vagy sírjak. Komolyan elhiszitek, hogy a Fidesz tehet mindenről?! Persze hitelből válságot kezelni mindenki tud, igaz Bajnai?!
Azt mondom várjuk meg a ciklus végét.
"A ciklus végére lehet,hogy teljesen tönkre megy az ország!"
Elég sokan munkálkodnak azon, hogy ez tényleg így legyen...
a ciklus vége az lesz, mikor bedől a gazdaság, ilyen tekintetben valóban meg fogjuk várni.
A legutóbbi előrejelzések szerint valamikor tavasszal lehet ez a pillanat, ha addig nem tesznek ellene.
A nagyobb baj az, hogy ezekkel az összeesküvés elméletekkel ki tudják elégíteni a szavazóik magyarázat éhségét. Magyarul: az egysugarú Fidesz szavazó ezt elhiszi!
Nem látok reményt a minőségi politikai fordulatra a következő 20 évben. Ezért készülök külföldre költözni.
Sajnálom, de egy ilyen buta birkanéppel nem lehet.... :-(
#5 "Nem tudom nevessek e vagy sírjak. Komolyan elhiszitek, hogy a Fidesz tehet mindenről?!"
Végülis, másfél évig folyamatosan rossz döntéseket hozni, és figyelmen kívül hagyni, amit a józan ész diktál, az is művészet a maga nemében.
"Nem tudom nevessek e vagy sírjak. Komolyan elhiszitek, hogy a Fidesz tehet mindenről?!"
Bocs, de másfél éve ők vannak kormányon. Ami a hitelt illeti, azt is mondhatnánk, hogy magánnyugdíj megtakarítások ellopásából is mindenki tud válságot kezelni, de a hitelfelvétel még mindig tisztességesebb eljárás a polgárokkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!