Az esti Oktogonos tüntetésekkel kapcsolatban miért gyártanak a legtöbben összeesküvés elméleteket?
Első válaszoló elmondta a lényeget, a kormány szeretne minden kritikus véleményűt sorosbérencnek beállítani.
Lehet mondani, hogy "de nekem szerencsére még nem ártott" a kormány, de ha egyébként csomó intézkedésével mélyen nem értesz egyet, van okod tüntetni! Idő kérdése csak a személyes érintettség.
Had romboljam a sztereotípiát: nehéz szakot végzek, minden tárgyam megvan, és mégis kinn voltam tüntetni. Fiatalok szeretnek bulizni, mindenbe így tüntetésbe is megtalálják a bulit, ettő még nem ok nélküli és céltalan a dolog. Ja és nem a háttérhatalom küldött oda :D
Ezek a fiatalok nincsenek is. A nagy szervezetek vannak. Az oyanok mint a 444 meg a többi baloldali médium. Az hogy 5-6 ember ki megy ahhoz nem kell szervezés. Nylván ha több ezren mennek akkor sem fizetnek mindekinek csak esetleg a fő szervezőknek akikről ki is szokott derülni hogy hoppá milyen kommunista nagyapja volt meg régen dk képviselő volt meg a többi. Tehát ha tegyük fel van a keresztény egyház vagy akármi akkor az összes embernek nem fizetnek csak a papnak. A pap viszont kap pénzt.
A szervezetek kapnak pénzt nem az emberek.
"Tüntetés helyett tanulok, mellette dolgozom, panaszkodás helyett csinálom a dolgom"
Most nem, de az elmúlt időben voltam kint kétszer tüntetni, és ez nem akadályoz megabban, hogy közben dolgozzak, tanuljak. A kormány politikája épp azokat akarja elgáncsolni, akik tenni akarnak a jövőjükért. Az, hogy te ezt nem látod, az nem baj, de az, hogy semmirekellőnek tekinted azokat, akik élnek a jogaikkal, és kimennek tüntetni, az nagy baj.
Maga a kannásboros tüntető nem feltéten soros szponzorált, de hogy ekkora médiafigyelmet kapjanak, az már a soros szponzorált médiumokból és szervezetekből ered.
"Egy nyugati típusú jóléti országot szeretnének nem értem mi a baj ezzel."
Lol mondjuk aki azt hiszi, hogy ez orbán viktor rosszindulatán múlik, abba igazán kár az egyetem.
Sőt, az orbán-kormány dolgozott a rendszerváltás óta a legtöbbet, hogy a nyugat minket partnernek tekintsen, ne pedig gyarmatnak.
El tudom képzelni, hogy milyen lehet az a szak, amelyik mellett bőven belefér a "polgári elégedetlenség". Tőlünk kérdezte a menedzsment tanár, hogy miért nem voltunk tüntetni. Hát azért koma, mert rohadtul el vagyunk havazva Zh-kkal, rajzokkal, laborokkal, beadandókkal.
"Sőt, az orbán-kormány dolgozott a rendszerváltás óta a legtöbbet, hogy a nyugat minket partnernek tekintsen, ne pedig gyarmatnak."
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA :-D
A nagy partnerség az, hogy kussolva duzzog, és hozzá se szól a másikhoz :-D
És akkor még tényleg csodálkoznak a fideszhívők, hogy hülyének vannak nézve.
"Sőt, az orbán-kormány dolgozott a rendszerváltás óta a legtöbbet, hogy a nyugat minket partnernek tekintsen, ne pedig gyarmatnak"
Már nem azért, de a partnerekkel leszoktak ülni tárgyalni. Például az amerikai elnök és magyar miniszterelnök között sem volt semmilyen tárgyalás évek óta.
"fő szervezőknek akikről ki is szokott derülni hogy hoppá milyen kommunista nagyapja volt meg régen dk képviselő volt meg a többi."
Bezzeg amikor Orbán Viktornál és a többi személy, akik a kormánypárthoz köthető, felmerül ugyanezen kérdés, akkor arra, miért az a válasz, hogy nem számít és ne a ítéljünk el senkit a szülei tettei miatt??
"El tudom képzelni, hogy milyen lehet az a szak, amelyik mellett bőven belefér a "polgári elégedetlenség". Tőlünk kérdezte a menedzsment tanár, hogy miért nem voltunk tüntetni. Hát azért koma, mert rohadtul el vagyunk havazva Zh-kkal, rajzokkal, laborokkal, beadandókkal."
Már nem azért,de minden szakon lehet lazítani és mindenkinek arra van ideje, amire akar időt szánni. Ezen felül mostani vizsgaidőszakra is igaz, hogy "Aki év közben tanult, annak jutalom a vizsgaidőszak"
Ezen felül én inkább csúsznék fél vagy egy évvel, mint évekig szívjak az intézkedések miatt.
"az ország demokratikus és független viselkedése egyenesen arányos a rinyáló globalista libsik nyafijával, ahol az arányossági tényező a sorospénzek nagysága"
Bizonyítsd be szakszerűen akkor majd elhiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!