Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az esti Oktogonos tüntetésekke...

Árokpart kérdése:

Az esti Oktogonos tüntetésekkel kapcsolatban miért gyártanak a legtöbben összeesküvés elméleteket?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pár egyetemista srác másképpen képzeli el a jövőjét Magyarországon mint amilyen most az ország. Egy nyugati típusú jóléti országot szeretnének nem értem mi a baj ezzel. A másik ami az összeesküvést illeti, meg, hogy bárki is ezt sok pénzzel pénzelné. Kb. a tüntetés végére 7-8 lány meg srác maradt kezükben egy dobozos sörrel, meg 1-2 üveg borral, meg egy 1000 ft-os egyszemélyes sátorral. Miért nem lehet elhinni, hogy ezt saját maguk meggyőződéséből csinálják, sem anarchista, sem sorosista ideológia nincsen mögötte. Vagy talán az idősebbek irigyek rájuk vagy nem értem.
2017. máj. 22. 08:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
5%

"Aki év közben tanult, annak jutalom a vizsgaidőszak"

ez egy marhaság, maximum büfészakon igaz

"Már nem azért, de a partnerekkel leszoktak ülni tárgyalni. "

A saját el**szott stílusukban már hajlanak a magyarországgal való konszenzusra a brüsszeli bürokraták, hogyha látják, hogy az "joggállamiságra" való sivalkodás nem nagyon hat meg minket.

Komoly érdekük nekik is fenntartani ezt a gazdasági állapotot, én úgy gondolom azt a lelki traumát majd csak feldogozzák, hogy nem erőltethetik ránk a szellemi táplálékukat.

2017. máj. 22. 12:03
 12/32 anonim ***** válasza:
49%

"ez egy marhaság, maximum büfészakon igaz "

Villamosmérnök mondta ezt nekem.

"A saját el**szott stílusukban már hajlanak a magyarországgal való konszenzusra a brüsszeli bürokraták, hogyha látják, hogy az "joggállamiságra" való sivalkodás nem nagyon hat meg minket. "

Na ezt meg mire alapozod???

2017. máj. 22. 12:06
 13/32 anonim ***** válasza:

# 9/12 Időpont ma 11:38

Ez így akkora baromság, hogy add vissza a 4 elemidet...

2017. máj. 22. 12:08
 14/32 anonim ***** válasza:
4%

"Villamosmérnök mondta ezt nekem."

Akkor hazudott. Mérnöki szakon vizsgaidőszakban csak az pihen, akit letiltottak a vizsgatárgyakból, egy-egy áttüntetett félév pedig egy-egy év csúszás, nem úgy mint a corvinuson, hogy statisztika vizsgát lehet 7. félévben lerakni. Ha villanyon megbuksz matekból nincs matek2 nincs matek 3 meg még 3 tárgy ami erre épül.

"Na ezt meg mire alapozod???"

Verhofstadt minősíthetetlen autoriter stílusára.

2017. máj. 22. 13:06
 15/32 anonim ***** válasza:

A PC nem azt jelenti, hogy ordenárék lehetünk, hanem hogy nem fedjük el a társadalmi problémákat eufeminzmussal. A duplagondol korszakának van vége. :)

Persze nem baj, hogy te ezt nem érted, remek indikátora vagy miért is lett vége a PC korszaknak.

2017. máj. 22. 13:37
 16/32 anonim ***** válasza:
90%

"Akkor hazudott. Mérnöki szakon vizsgaidőszakban csak az pihen, akit letiltottak a vizsgatárgyakból, egy-egy áttüntetett félév pedig egy-egy év csúszás,"

Először is nem hazudott, másodszor én meg informatikát tanulok, úgyhogy tudom, hogy igaza van.

Másodszor én olyan emberrel még nem találkoztam, aki 0-24 alszik, eszik, tanul.

Egyszerűen kifogások, miért nem lehet elfogadni, hogy egyeseknek nem tetszik a rendszer és ahhoz még büfészakra sem kell járni.

"Verhofstadt minősíthetetlen autoriter stílusára."

Mire alapozod? Én inkább Orbánt nevezném autoriternek.

2017. máj. 22. 13:41
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

"Először is nem hazudott, másodszor én meg informatikát tanulok, úgyhogy tudom, hogy igaza van.

Másodszor én olyan emberrel még nem találkoztam, aki 0-24 alszik, eszik, tanul. "

szabadidőmben a legszélesebb skálán szoktam gazdasági témájú könyveket olvasni

hát igen látszik, hogy ki mivel tölti a szabadidejét, ki lehet átvágni a legalapvetőbb gazdasági mechanizmusok nem ismerete mellett

magyarázni kell a profit és az árbevétel, meg a becsült vagyon, és a tényleges gazdagság különbségét

marha fárasztó azt a néhány üres érzelmi alapokon álló frázist hallgatni a fékekellensúlyok-jogállam-mészároslőrinc triót hallgatni, amikről egyébként bőven nem tudnak többet nyilatkozni, de ezeket úgy hajtogatják, mintha legalábbis több tudás állna mögötte

megtanulja a gazdász a piactípusokat, de azt már nem tudja felfogni, hogy mi a gond a külföldi energetikai multik monpolhelyzetével

na most ilyenkor mi van?!

"bolondbiztos a dolgában" ahogy a mondás tartja

egyébként egy műszaki szakos a 6. 7. héten leginkább ezt csinálja, aztán meg a 12.-14. héten aztán meg vizsgaidőszakban

de az első két évben biztosan

harmadévben meg dolgozik, mert elege van már a vegetálásból, miközben a laza büfészakosok azt csináltak amit akartak (tüntetgetni járnak a szájukba adott szólamokkal)

2017. máj. 22. 13:57
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

# 17/17 Időpont ma 13:57

Mondod mindezt úgy, hogy te csak libsizni tudsz. Nagy gazdasági könyvolvasókám... :-D

2017. máj. 22. 14:08
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"hát igen látszik, hogy ki mivel tölti a szabadidejét, ki lehet átvágni a legalapvetőbb gazdasági mechanizmusok nem ismerete mellett "

Jó hát itt én is sokszor röhögök, kedvencem mikor valaki azt mondta, hogy azok a külföldi szolgáltatók extraprofitot tettek zsebre meg ilyenek, de ez van, nem egyszerű elmagyarázni. Például azt sem, hogy miért rossz az új szemétszállítási rendszer.

Amúgy Mészáros Lőrincet persze, hogy mindenki emlegeti, miután éppen pont azon a területen vásárolgat, ahova valami állami pénz fog kerülni. Ezen szerintem nem kell csodálkozni.

2017. máj. 22. 14:22
 20/32 anonim ***** válasza:

"kedvencem mikor valaki azt mondta, hogy azok a külföldi szolgáltatók extraprofitot tettek zsebre meg ilyenek, de ez van, nem egyszerű elmagyarázni. Például azt sem, hogy miért rossz az új szemétszállítási rendszer. "

Hát nem egyszerű elmagyarázni, hogy valaki nem is akarja érteni.

Egy dolog a +8%-os verseny nélkül zsebre tett gazdasági profit, az igazi problémát az elmaradt haszon okozza.

A szemétszállításra is ugyan úgy kialakult a tröszt, mint a többi piacra kiszervezett állami feladatra.

Na most kell magyarázni miért is káros a tröszt a fogyasztókra?

[link]

2017. máj. 22. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!