Zavarták a Kossuth rádiót ma reggel, amikor Orbán beszélt. Hallottátok?
Ma reggel 8.33-tól kb. 8.38-ig csak zúgott a Kossuth rádió, amikor az Európai időben Orbán Viktor majd Ádám Attila EU-s szakjogász beszéltek a betelepítésről, a kvótáról, a népszavazásról.
Összeesküvés elmélet...?
Ki fér egyáltalán hozzá, hogy megzavarja az adást??
Itt lehet visszahallgatni:
A RÁDIÓadást zavarták.
Köszönöm az udvarias, konstruktív, lényegre törő választ az Úriembernek.
Orbán egy rasszista, gondolom ezzel nem mondok újat.
Egyenlőséget tesz a jobb élet reményében nyugatra vándorlók és a 21. századi demokrácia ellen küzdő nyomorult, tudatlan "harcosokkal".
Volt régen zavaróállomás mikor a szabad európa adását zavarták rövidhullámon. Az nem úgy megy hogy barkácsolok egy hasonló frekvencián egy adót ami valami zavaró jelet bocsájt ki. Mára ezt lebontották mert mindenki azt dumál amit akar aztán vagy hiszik vagy nem.Nézz meg egy autórádiót automatikusan arra az adóra hangol ahogy haladsz ami abba a vételkörzetbe a domináns.
Végighallgattam amit belinkeltél és nekem végig azon a hangerőn szólt amit állítottam és semmi! zavarást nem észleltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!