Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zavarták a Kossuth rádiót ma...

Zavarták a Kossuth rádiót ma reggel, amikor Orbán beszélt. Hallottátok?

Figyelt kérdés

Ma reggel 8.33-tól kb. 8.38-ig csak zúgott a Kossuth rádió, amikor az Európai időben Orbán Viktor majd Ádám Attila EU-s szakjogász beszéltek a betelepítésről, a kvótáról, a népszavazásról.

Összeesküvés elmélet...?

Ki fér egyáltalán hozzá, hogy megzavarja az adást??

Itt lehet visszahallgatni:

[link]

2016. máj. 21. 14:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

16.05 köszönöm, hogy érdemben szólsz hozzá.

FM-en hallgattam, Budán.

Homo Ludensz kedvéért még egyszer: a RÁDIÓN nem hallatszott a műsor, csak zúgás perceken keresztül. A neten megkerestem utána a visszahallgatható változatot, ott természetesen hibátlanul fent van, mert a műsorkészítők felrakták. Persze, hogy ott nem hallasz zavarást.

2016. máj. 21. 22:23
 12/13 homo ludensz ***** válasza:
69%

Akkor az én kedvemért hiába linkelted be az ominózus adást mert ha az tökéletesen szól akkor semmi köze az általad kifogásolthoz.

Úgy vélem ezzel behatóbban nem is érdemes foglalkozni mert a Viktor féle dumát még rengeteget hallunk.

2016. máj. 22. 07:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű műszaki hiba volt. Egy FM adást nem egyszerű zavarni, különösen úgy nem, hogy az illető szabad lábon maradjon. Ez a "műszaki hiba" lehet egy meghibásodott rádió a közeledben, ami ugyan azt az adást hallgatja.
2016. szept. 10. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!