Szaniszló Ferencet miért szidja mindenki?
Figyelt kérdés
Mármint ironikusan írják sokan, hogy milyen jó volt meg hasonló? Vagy komolyan? :D Most hogy menesztették az Echo-tól...egyébként miért? Meg mi jellemzi a tagot?2016. jún. 3. 21:57
1/20 anonim válasza:
Szaniszlónak minden a háttérhatalom meg a zsidók műve. És még ez a legvalóságközelibb elmélete.
2/20 anonim válasza:
Szaniszlót nem mindenki szidja, csak a tudjukkik.
Ákossal válaszolok:
"Dúdold ezt a dalt, és aki gyűlöl majd érte: az lesz a bosszú népe!"
Szerintem megválaszoltam a kérdésedet.
Magyar embertől még nem hallottam, hogy szidta volna.
3/20 anonim válasza:
Én nem szidom, viszont azt ahogy előad dolgokat és mindent próbál összekötni mindennel az beteges. Minden mögött a rosszat és az összeesküvést látja. Egyedül Oroszországgal nincs gondja, igaz ott tanult egyetemen, ott dolgozott szóval nem csodálom hogy elkötelezett ruszkipárti.
4/20 anonim válasza:
# 2/3 Időpont ma 22:14
Milyen érdekes, aki szaniszlót védi, az is zsidózik... :-D Meglepődtünk?
5/20 anonim válasza:
Mert vagy elmebeteg és őszintén elhiszi, amit beszél, vagy pedig egy elvtelen opportunista, aki pénzt kap érte és azért csinálja.
Nem tudom, hogy melyik a rosszabb...
6/20 anonim válasza:
Nem szidják, hanem kinevetik. Ha meghallgatod milyen szófordulatokat és meséket ad elő meg is érted.
7/20 anonim válasza:
A Sziriusz bolygorol idekoltozott magyarok nem szidjak.
8/20 anonim válasza:
Ő lesz a Nemzeti Háttérhatalmi Főtanácsadó Kormánybiztos.
9/20 anonim válasza:
De akkor Obama ki fogja őt lőni egy HÁÁRP-lézersugaras, kemtrél drónnal.
Szerintem ezt azért nem meri megkockáztatni még Szaniszló sem.
10/20 anonim válasza:
Én kezdetben azt hittem, hogy ezt a futóbolondot tényleg azért fizetik, hogy nevetségessé tegye a nemzeti gondolatot, de ehhez képest rémisztően sok normális hazafias magyart tévesztett meg az állandó hazugságaival meg gyűlölethullámával. Őszinte leszek egy igazi nemzeti gondolkodású az ilyet mint ő inkább felkötné, mert csak árt a magyarság ügyének és nevetségessé teszi a valódi hazafiasságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!