Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szaniszló Ferencet miért...

Szaniszló Ferencet miért szidja mindenki?

Figyelt kérdés
Mármint ironikusan írják sokan, hogy milyen jó volt meg hasonló? Vagy komolyan? :D Most hogy menesztették az Echo-tól...egyébként miért? Meg mi jellemzi a tagot?

2016. jún. 3. 21:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Azt meg nem is tettem hozzá, hogy végképp nem lehetsz nemzeti érzelmű, ha közben ruszkik seggét nyalod! Az ilyen a legrohadtabb fajta kiadja magát magyarnak miközben ha nem is nyíltan, de elárul minket.

Ha büdös neked Brüsszel meg Washington, akkor az még nem jelenti azt, hogy Moszkva illatos lenne.

2016. jún. 3. 22:43
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

Szaniszló Ferenc ellen a zsindex indított lejárató kampányt, mikor megkapta a Táncsics-díjat.

Azt a díjat eddig csak egy bizonyos kör politikai kaphatta meg, és baromira fel voltak háborodva, hogy a ballibsi hitbizománynak hitt Táncsics-díjat más is megkaphatja, nem csak az ő fajtájuk.

Szaniszló műsora 7 éve ment már, de a díjátadóig egyetlen egy hír nem foglalkozott vele.

A zsindextől jött a szokásos karaktergyilkosság, mint Nógrádi György esetében, akit évekig sztárolt a ballibsi média, aztán hogy felhozta a kerítés témát azonnal patás ördög lett. Össze-vissza hazudoztak róla, csakúgy, mint Szaniszlóról.

Aki egy szavát is elhiszi a zsindexnek, az meg is érdemli. Az a vörös szakállas majom is elismerte, hogy szándékosan torzítanak a "cikkeikben".

Fenn van youtube-on, utána lehet nézni.

2016. jún. 4. 08:02
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

Tény hogy vadakat mond néha, de Szaniszló nem kispályás.

Aki emlékszik a Panoráma c. műsorra, tudja miről beszélek. Több nyelven beszélő, nagyon jó külpolitikai újságíró.

A Panoráma nagyon színvonalas műsor volt profikkal, Chrudinák, Járai Judit, Sugár András stb.

2016. jún. 4. 08:35
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Mert nem tetszik a libsiknek, amit mond. Egyébként mindenben igaza van.
2016. jún. 4. 08:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nem szidom.Engem szórakoztat...
2016. jún. 4. 10:24
 16/20 anonim ***** válasza:
31%
Szaniszló valóban nem kispályás. Ekkora ökörségeket ilyen komoly pofával tudni kell elmondani.
2016. jún. 4. 10:50
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Szaniszlót senki nem szidja, szerintem még a liberálisok sem, egyszerűen röhög rajta a szélsőjobbosokon és szélsőbalosokon át mindenki. Olyan hülyeségeket képes beszélni, hogy még Fábry-t meg a többit is lepipálja. Én egyszerű stand up-osként tekintek rá. :)
2016. jún. 4. 11:44
 18/20 anonim ***** válasza:
38%

"Szaniszló valóban nem kispályás. Ekkora ökörségeket ilyen komoly pofával tudni kell elmondani."

Te meg azt az ökörséget kürtölöd világgá, hogy zavar téged a székely zászló a parlamenten.

Én elsüllyednék szégyenemben a helyedben.

2016. jún. 4. 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:

# 18/18 Időpont ma 19:13

Én ilyet hol mondtam? Segítek: sehol.

2016. jún. 4. 19:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak meg kell nézni egy videót és lejön róla, hogy zavart elméjű.
2017. nov. 29. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!