Ha bevezetnék az abortusztilalmat, akkor elhagynátok az országot?
Figyelt kérdés
Eltekintve attól, hogy lenne-e rá anyagiakban elegendő. Elméleti síkon.2020. nov. 11. 09:35
31/55 anonim válasza:
Most ezért miért kéne elhagynom az országot? Hol érdekel ez engem?
32/55 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért, mert egy szellemi értelemben véve teljesen igénytelen, enervált proli vagy? Persze az is lehet, hogy egy diplomás semmirekellő.Végül is mindegy.
33/55 anonim válasza:
Diplomás semmirekellő :D A segélyedet szerinted kinek az adójából fizetik? Hát a diplomás semmirekellőkéből. :)
34/55 anonim válasza:
#31, talán azért, mert nem egy "illiberális" turhában akarom tönkretenni az életem, ahol lényegesen kevesebb a szabadságom, mint Kádár alatt volt...
35/55 anonim válasza:
Tudod is te hogy mi volt Kádár alatt, okoskodó belpesti kislány😂😂
36/55 anonim válasza:
Én így is külföldön tervezek egyetemre jelentkezni, szóval nagy változást nem hozna, de az tény, hogy plusz egy motiváció lenne a lelépésre
37/55 anonim válasza:
#35, tudom... 57/F (és külbudai:))
38/55 anonim válasza:
"A segélyedet szerinted kinek az adójából fizetik?" Mert a véleményem a hozzád hasonlókról egy tipikusan segélyből élő véleménye, nyilván. Nem vagy képben, azt sem tudod, mit beszélsz, de neked mindegy is, csak pofázhass.
39/55 anonim válasza:
Tudod is te hogy mi volt Kádár alatt, okoskodó belpesti kislány
Mintha ezt akkora nagy szám lenne kideríteni. Itt pont nem a 34-es okosodik.
40/55 anonim válasza:
Ilyesmivel már Ceausescu alatt is probálkoztak. Az eredmény: illegális , házi abortuszok, ami miatt meddők lettek többen, vagy belehaltak. Rosszabb esetben "házi módszerek"-et alkalmaztak.
Olyan "jó" erőltetni hogy boldog-bolgotalan eljen pulyát. A sok nem kívánt gyerek, megy árvaházba. Tényleg szuper hogy ezt az elmbeteg mindenáron "szülessen gyerek" dolgot erőltetik, csak ez nem működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!