Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha bevezetnék az abortusztilal...

Ha bevezetnék az abortusztilalmat, akkor elhagynátok az országot?

Figyelt kérdés
Eltekintve attól, hogy lenne-e rá anyagiakban elegendő. Elméleti síkon.

2020. nov. 11. 09:35
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
11%
Erre a beavatkozásra ugy fognak majd visza tekinteni mint nácik által elövettet nép irtásra. Akik az abortuszt támogatják azt se tudtják hogy végzik.
2020. nov. 15. 14:44
 12/55 anonim ***** válasza:
78%
Anélkül is elhagyom ahogy végzek az egyetemen...
2020. nov. 15. 17:02
 13/55 anonim ***** válasza:
75%
"Erre a beavatkozásra ugy fognak majd visza tekinteni mint nácik által elövettet nép irtásra. Akik az abortuszt támogatják azt se tudtják hogy végzik" - álmodik a magzatvédő-nyomor...
2020. nov. 23. 19:47
 14/55 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen.
2020. dec. 5. 11:43
 15/55 anonim ***** válasza:
84%
Én nő vagyok és nem hagynám el.Hanem kimennék tüntetni az alapvetőjogaimért!Nem fogom csak azért elhagyi a hazámat,mert valami idióta a méhembe turkál.Egyébként meg külföldön végeztetném el a műtétet.
2020. dec. 6. 14:58
 16/55 anonim ***** válasza:
73%
Azért itt a szavazás eredménye mindent elmond....Gondolom ha a férfiaknak kellene a gyereket kihordani meg megszülni meg ba***kódni vele, akkor ingyen lenne a fogamzásgátlás és még az is Krisztusi lenne, ha az újszülöttet csapják falhoz.... Képmutató bagázs...
2020. dec. 23. 22:43
 17/55 anonim ***** válasza:
22%
Mi azon a képmutatás, hogy férfiak nem költöznének külföldre, ha Magyarországon betiltanák az abortuszt? :'D Ne legyél már ennyire egyszerű... Te sem költöznél külföldre azért, mert MÁSNAK rossz.
2020. dec. 24. 17:20
 18/55 anonim ***** válasza:
69%
Csak hogy a legegyszerűbb példánál maradjak: a legtöbb férfinak van párja, esetleg lánya. A szó amit keresel, az pedig az empátia.
2020. dec. 24. 21:24
 19/55 anonim ***** válasza:
32%
Brutális ez a gondolkodásmód... Sokkoló... Az nem empátia, hogy IDEGEN EMBEREK sérelme miatt elköltözik valaki külföldre. :D
2020. dec. 24. 22:02
 20/55 anonim ***** válasza:
27%

Nyilván ezt is lepontozza a femináci kommandó, de hát ez van 🤷‍♀️. Az ostobaságot nem bírom szó nélkül hagyni. Pontosan a fideszes kamukeresztények ellentézise vagytok. Ugyanolyan bigott és szűklátókörű ostoba fajankók/fapynák, csak a másik irányban. Veletek riogatnak a köztévén, hogy mi van a "hanyatló nyugaton".

Magyarországon évente kb. 25 ezer abortuszt csinálnak. Ha valaki kijelenti, hogy az abortusz betiltása miatt elhagyná az országot, az valószínűleg hazudik. Mert annak az esélye, hogy érintett lesz, nagyon alacsony. Nők millióinak nincs az élete folyamán abortusza. A szó, amit keresek nem az empátia, hanem az ostobaság. Aki emiatt nemhogy külföldre költözne (ezt még meg is érteném és elfogadnám), de ELVÁRJA másoktól a költözést, és az empátia hiányaként és képmutatásként értelmezi, hogy van aki nem hagyná el az országot(!!!), és ezt a férfiak pocskondiázására használja, az egy megkeseredett, bigott lény, a mentalitása pedig döbbenetes.

Amúgy meg ha be is tiltanák, az érintett nő kimegy Ausztriába, és egy nap alatt meg tudja csináltatni, és ezt az "alternatív megoldást" biztos hogy támogatná sok alapítvány és értelmes magánember.

Nem mellesleg én ellenzem az abortusz betiltását, utálom a bigott kereszténység politikára gyakorolt hatását egy ateista országban (bizony, ez van, keresztények). De amit itt ez a 16-oska írogat, hogy "ba***kódni" kell a gyerekkel, meg hogy falhoz lehetne csapni, meg képmutatás... Na, ez kéremszépen beteges. Ami meg elkeserítő, az ennek a véleménynek a támogatottsága. Várom a 16-oska kiállását olyan ügyekben is, ahol a nők vannak tisztességtelen előnyben. Mint pl. a váláskor a gyerekelhelyezés (én nagyon örültem, amikor végre elköltöztem az apámhoz :))), vagy a nők korkedvezményes nyugdíja.

(Az ingyenes fogamzásgátlásról meg... Ha nem bírod megbeszélni a pároddal, hogy milyen arányban viseljétek az anyagi vonzatait, akkor miért vagy vele? ;) Nekem nem okoz nagy szívfájdalmat, amikor lemegyek a DM-be óvszerért :D )

2020. dec. 24. 23:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!