Ha bevezetnék az abortusztilalmat, akkor elhagynátok az országot?
Nyilván ezt is lepontozza a femináci kommandó, de hát ez van 🤷♀️. Az ostobaságot nem bírom szó nélkül hagyni. Pontosan a fideszes kamukeresztények ellentézise vagytok. Ugyanolyan bigott és szűklátókörű ostoba fajankók/fapynák, csak a másik irányban. Veletek riogatnak a köztévén, hogy mi van a "hanyatló nyugaton".
Magyarországon évente kb. 25 ezer abortuszt csinálnak. Ha valaki kijelenti, hogy az abortusz betiltása miatt elhagyná az országot, az valószínűleg hazudik. Mert annak az esélye, hogy érintett lesz, nagyon alacsony. Nők millióinak nincs az élete folyamán abortusza. A szó, amit keresek nem az empátia, hanem az ostobaság. Aki emiatt nemhogy külföldre költözne (ezt még meg is érteném és elfogadnám), de ELVÁRJA másoktól a költözést, és az empátia hiányaként és képmutatásként értelmezi, hogy van aki nem hagyná el az országot(!!!), és ezt a férfiak pocskondiázására használja, az egy megkeseredett, bigott lény, a mentalitása pedig döbbenetes.
Amúgy meg ha be is tiltanák, az érintett nő kimegy Ausztriába, és egy nap alatt meg tudja csináltatni, és ezt az "alternatív megoldást" biztos hogy támogatná sok alapítvány és értelmes magánember.
Nem mellesleg én ellenzem az abortusz betiltását, utálom a bigott kereszténység politikára gyakorolt hatását egy ateista országban (bizony, ez van, keresztények). De amit itt ez a 16-oska írogat, hogy "ba***kódni" kell a gyerekkel, meg hogy falhoz lehetne csapni, meg képmutatás... Na, ez kéremszépen beteges. Ami meg elkeserítő, az ennek a véleménynek a támogatottsága. Várom a 16-oska kiállását olyan ügyekben is, ahol a nők vannak tisztességtelen előnyben. Mint pl. a váláskor a gyerekelhelyezés (én nagyon örültem, amikor végre elköltöztem az apámhoz :))), vagy a nők korkedvezményes nyugdíja.
(Az ingyenes fogamzásgátlásról meg... Ha nem bírod megbeszélni a pároddal, hogy milyen arányban viseljétek az anyagi vonzatait, akkor miért vagy vele? ;) Nekem nem okoz nagy szívfájdalmat, amikor lemegyek a DM-be óvszerért :D )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!