Ha bevezetnék az abortusztilalmat, akkor elhagynátok az országot?
Tudjátok az nem stimmel, hogy abba viszont bele tud ugatni nagyon sok férfi, hogy a nőnek legyen-e joga elvetetni egy nemkívánatos terhességet. Hogy a f*ba is van akkor ez? Észt osztani rohadtul tudtok, de a védekezést a nőre hagyjátok, majd ha abortusz a vége:
a) mossátok kezeitek
b) vehemens ellenzőkké váltok
Szóva nem gáz ez, ha nem hagynák el az országot, mondván őket ez nem érinti, csak akkor azzal kapcsolatban sem kell állást foglalni, hogy a nőnek
- aki mellett kiállni ezekben az ügyekben valamiért férfiúi gyalázat ak számít - mihez van joga.
Üdv, egy "femináci"
Ízlelgessük csak: ti ELVÁRJÁK MÁSOKTÓL, HOGY KÖLTÖZZENEK KÜLFÖLDRE, HA VALAMI NEKTEK NEM TETSZIK! Aki nem így gondolkodik, az szerintetek nem empatikus, az képmutató, az egy darab sz@r. Nos elárulom, a ti gondolkodásotok beteges. Ha ezt nem ismeritek fel, nem lesztek képesek normális párkapcsolatot kialakítani, és ezért nem mások lesznek a hibásak. ;)
Az általánosító baromságod hogy a férfiak így meg úgy abszolút hidegen hagy. Nem mellesleg teljesen offtopik. Én nem írom tele az internetet, hogy
- minden nő k.rva,
- nem mosom a kezeimet (lehet azért, mert tudok gumit húzni? 😂),
- nem ellenzem az abortuszt,
- nem mondom meg hogy egy nőnek mihez van joga.
Tőled viszont ezt a minden férfit minősítő, általánosító hisztit kell olvasnom. Ki a képmutató, kedves femináci?
24-esnek van legnagyobb igaza!
Nekem volt abortuszom, a lélek kettétörik benne sajnos, azóta nem tudom jó szívvel azt mondani, hogy nem ítélem el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!