Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha bevezetnék az abortusztilal...

Ha bevezetnék az abortusztilalmat, akkor elhagynátok az országot?

Figyelt kérdés
Eltekintve attól, hogy lenne-e rá anyagiakban elegendő. Elméleti síkon.

2020. nov. 11. 09:35
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
86%
#40, tévedsz, végülis abszolút eredményes volt, az árvaházakban felnőttek lettek Ceausescuék legádázabb ellenségei, akik tevékeny részt vállaltak a rendszerének lerombolásában. N.b. ők tényleg gyűlölték az egészet.
2021. jún. 24. 00:28
 42/55 anonim ***** válasza:
91%
#41-es igazad van. De nem kellenek megint "dekrétgyerekek", tönkretett generáció. De tény, hogy Ceausescu ráfázott velük, azt hitte hogy Romániát "naggyá teheti" a sok gyerekkel, de valójában "ők döntötték meg" szimbolikusan a rendszert.
2021. jún. 24. 18:51
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Ceausescu alatt nemcsak az abortusz volt tiltott, de fogamzásgátló eszközökhöz sem lehetett hozzájutni.
2021. jún. 25. 05:42
 44/55 anonim ***** válasza:
64%
Hát ez az nevetséges hogy a 21. században úgy tekintenek az abortuszra mint fogamzásgátló módszerre. Azért valljuk be az esetek többségében szimpla felelőtlenségről van szó, ehhez képest mindenki azzal jön hogy pont elszakadt a gumi, ami marhaság.
2021. jún. 25. 11:21
 45/55 anonim ***** válasza:
55%
Igen, nevetséges szerintem is. Mint fogamzásgátló eszköz, az abortusz egy hatalmas kegyetlenség és emberi meg erkölcsi tragédia. Viszont ezek nem a kegyetlenség csökkentése miatt akarják betiltani (az csak egy giccsduma), hanem pont ellenkezőleg. A motivációik sötétek. Míg egy felelőtlen ember csak szimplán felelőtlen. Mondjuk az sincs rendben, de nagyságrendileg nem összemérhető a két dolog szerintem.
2021. jún. 25. 18:44
 46/55 anonim ***** válasza:
66%

Ha gyereket akarnék vállalni, és ellehetetlenítik, hogy elvettessem, hogyha valami súlyos betegsége van, akkor nem vállalnék gyereket itthon. Max. utána pár évre rá visszaköltöznénk. Bár nem tudnék rá mondani indokot, hogy ha egyszer már kicihelődtünk, mégis mi vonzana vissza, szóval lényegében, igen, elhagynám az országot.

Ha a fogamzásgátló eszközként használt abortuszt tiltanák be, azt még támogatnám is.

2022. ápr. 9. 13:40
 47/55 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Aszexuális vagyok, nem érdekel semmilyen jellegű szexuális élet, így engem nem érint.
2022. ápr. 10. 12:37
 48/55 anonim ***** válasza:
74%
Ez egy egész komplett társadalmat érint. Tehát közvetve téged is érintene egy ilyen húzás.
2022. ápr. 10. 14:34
 49/55 anonim ***** válasza:
76%

Nő vagyok, szülőképes korban, és elmennék.

Nem vagyok abortusz parti, de rengeteg ok miatt választhatja ezt egy nő.

Pl beteg lenne a Baba - Lengyelországban meg kell szülin betegen is...

Gyakorlatilag mások rendelkeznének a testem felett ami már sok lenne.

2022. ápr. 13. 17:50
 50/55 anonim ***** válasza:
0%

,,Gyakorlatilag mások rendelkeznének a testem felett ami már sok lenne."

Brühühü nem ölhetek gyereket, diktatúraxd

2022. ápr. 26. 13:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!