Most el tudjuk dönteni, hogy létezik-e a koronavírus azaz vannak még koronaszkeptikusok?
Ismert hogy Boldogkői, Tamás Dr, drGödény stb mind vírustagadók. Szerintük nem létezik koronavírus. Sokan vannak még ilyenek pl https://www.youtube.com/watch?v=UxwxhvzdOrI&t=1005s
Nos, most hogy sorra halnak meg koronavírusban az emberek itthon is. Minden nap rekordot dönt az elhalálozások száma és fertőzöttek magas száma. Orbán Viktor elmondta hogy decemberre megtöltik az összes korházat koronavírusossal és kiűrül hazánk kapacitása utána már nem is tudom hol tudják elhelyezni a koronavírusosakat. Mindezek után hisz még abban valaki hogy nem is létezik a koronavírus? Mondana pár szót az érvére?
Senkinek nem sikerült még kinyögnie a gold standard jelentését a vírussal kapcsolatban. Én úgy tudom a pcr teszt megbízhatósága ezen múlik. A vírus rns ét szekvenálják( feltérképezik) majd ez alapján készül a teszt is.
Na most én nem akarok vádaskodni és egyenlőre forrást sem tudok küldeni de pont itt linkelte valaki gyk-n hogy valójában csalás történt mert nem szekvenálták a genomot rendesen csam egy sz.gépes program helyettesítette be a hiányzó részeket így viszont megkérdőjelezhető a pcr teszt pontossága ill hogy egyesek szerint nem tudni mire jelez be.
42-es, az az apró tény még véletlenül se zavarjon, hogy minden országban kormányzati portál (vagy járványügyi intézmény) számol be elsőként a fertőzöttek és a halottak számáról, a mèdia csak leközli azokat.
De a lényeg, hogy a média hazudik mindenben, kivéve a Bagdi, a Gődény, meg az egyéb magánblogok, ők mindig az igazat mondják.
43-as, azért nem sikerült kinyögni a "gold standard" jelentését, mert az egész egy baromság, amit a vírustagadó weboldalakon terjesztenek. Ők maguk sem tudják, hogy mit jelent, csak mantrázzák, és mivel senki sem cáfolja, döngethetik a mellüket, hogy igazuk van. Mintha egy autószerelőnek magyaráznál, hogy a kicserélt alkatrész gold standard-e.
Elárulom: maga a PCR a gold standard.
A számítógép meg nem helyettesíti a hiányzó részeket, hanem 3 olyam génszakaszt keres meg, ami kizárólag az új koronavírusra jellemző. Nem kell kipótolni semmit. Ha bűncselekményt követsz el, és valaki látja a rendszámod, meg azt, hogy vöröshajú vagy, és szeplős, nem kell a rendőrségnek az egész autót centiről centire leírni, és rólad sem kell megállapítani, hogy hány centi magas vagy, hány kilós, van-e tetkód, stb. Elég, ha a rendszám alapján te szerepelsz a nyilvántartásban, és stimmel az arcod. Onnantól kezdve 99%, hogy te vagy az elkövető.
"Elárulom: maga a PCR a gold standard..."
Ajaj, több kérdésünk nem lesz már hozzád az ügyben az biztos! :DDDDDD
Na miért? Mert elolvastál egy blogot a neten, ahol azt írták, hogy a PCR kamu? Vagy megnéztél egy félrefordított, szétvágott videót a youtube-on? És akkor te már mikrobiológiai szakértő lettél?
Akkor meséld már el nekem, hogy a vírustagadók miféle gold standardról beszélnek. (És akkor itt jön az a kellemetlen rész, hogy erre vagy nem fogsz válaszolni, vagy ideírsz valami "járj utána" dumát, esetleg linkelsz valami napisz@r.hu szintű weboldalt, ahol megmondják a frankót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!