Ha a koronavírus tényleg még legalább 5 évig velünk marad, akkor a korlátozások is?
Ez jól szinkronban van azzal, hogy a fapados légitársaságok is 2025-2026-ra tervezik a tömeges újraindítást. Egyelőre ez a dátum tolódik kifelé és most ebben a pillanatban is óriási leépítések vannak.
Nem mintha engem zavarna a részeg, hányós brit turisták hiánya. Én nem belőlük éltem, sőt idegesítettek is. Azok jó, hogy nem jönnek vissza még egy évtizedig. De mi lesz a magyarokat érintő helyi korlátozásokkal? Komolyan maszkot kell hordani meg más korlátozások, zűrzavar lesz még legalább 5 évig?
Kérdező, amint lesz védőoltás - télen - abban a pillantban a leginkább veszélyeztetettek be lesznek oltva és miattuk már nem kell aggódni. Utána lassan mehet az oltása azoknak is akik még a rizikó csoportokba tartoznak akár az egészségi állapotuk, akár a munkájuk miatt. Ez tavasszal lesz ha minden jól megy. Onnantól meg nem lesz szükség a korlátozásokra, csak a maszkviselésre, kézmosásra, fertőtlenítésre. Amint szabadon elérhető lesz mindenkinek, mint most az influenza elleni védőoltás - talán nyárra - akkor meg már ezekre sem lesz szükség.
Nagy valószínűséggel meg fog maradni pár dolog, mint a tömegközlekedésen a maszkviselés, ami nem rossz dolog normál viszonyok között sem, talán segít majd később is a fertőzések csökkentésében, de más nem lesz.
7-es:
Hát lehet, hogy elüt egy autó, vagy szétmarcangol egy kóborkutya. Igazad van.
"Nem csak a korona mutálódik, hanem minden vírus. Ilyen alapon kb semmilyen oltás nem jó."
Pontosan, a régi influenza oltás nem is jó a mostanira..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!