Ha a koronavírus tényleg még legalább 5 évig velünk marad, akkor a korlátozások is?
Ez jól szinkronban van azzal, hogy a fapados légitársaságok is 2025-2026-ra tervezik a tömeges újraindítást. Egyelőre ez a dátum tolódik kifelé és most ebben a pillanatban is óriási leépítések vannak.
Nem mintha engem zavarna a részeg, hányós brit turisták hiánya. Én nem belőlük éltem, sőt idegesítettek is. Azok jó, hogy nem jönnek vissza még egy évtizedig. De mi lesz a magyarokat érintő helyi korlátozásokkal? Komolyan maszkot kell hordani meg más korlátozások, zűrzavar lesz még legalább 5 évig?
#10 Ezért is nincsen sem kötelező influenza elleni oltás, sem korlátozások az influenza miatt. Mert ott van az oltás, csak szezononként ha szükséges akkor újat kell készíteni és azok adatják be maguknak akik úgy döntenek.
Ha mondasz korlátozásokat az elmúlt 50 évből amit az influenza miatt csináltak, akkor elhiszem, hogy most majd lesz 5 év múlva is a koronavírus miatt.
#12 " így is a 400-as eurót verdessük. "
Azért az a 358Ft még jó messze van a 400-tól.
Ha szétnézek a világ országaira, hogy kezelik a járványt, akkor a válaszom, igen, lesznek korlátozások.
Első körben az orosz oltás fog jönni, tegnap jelentette be Szijjártó. Mondjuk azt adassa be ő a családjának. Eddig semmilyen független szervezet nem állapította meg, hogy biztonságos, az meg, hogy a mi operatív törzsünk mit mond az nem érdekel, mert ők úgy is azt mondják amit mondatnak velük. Ebből kifolyólag szerintem sokan nem fogják beadatni maguknak az oroszt, inkább várnak a brit, amerikai vagy a német, svéd oltásra. És én is. Az meg nyár előtt nem fog hozzánk megérkezni.
Másik dolog, hogy sokan nem kérnek az oltásból, főleg Kelet-Európában, így esély sem lesz arra, hogy nálunk kialakuljon az immunitás az oltások révén. Arra is fel kell készülni, hogy emiatt be lesznek vezetve koronavírus útlevelek, csak azok utazhatnak majd szabadon akiknek ott lesz szépen a covid19 oltás pecsét. Ellenkező esetben karantén. Ezek még jó ideig velünk lesznek. Ugyanez igaz a tömegrendezvényekre is, mint pl a fesztiválok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!