Miért van Operatív Törzs tájékoztató?
Észre vettétek,hogy minden mondatában a lakosság személyes felelősségét sulykolták?!?
ENNYI a kormányzat járványkezelése!
SEMMI!
A mai koronavírus "tájékoztató" alatt sikerült megmutatniuk még a visszaszámlálót is, ami mutatta Müller Cecíliának, hogy meddig kell még hablatyolnia.
Most éppen a kórházba kerülő betegek csomagjainak tartalmát magyarázta szegény...
Erőltetett,megrendezett,propaganda baromság az egész!
Miért?
Mert még mindig sok a maszkellenes deviáns barom.
Igen ez a civilek felelőssége, hogy hogyan mennyi erőfeszítést tesnek.
Én már ha Tehetem nem járok tömegközlekedéssel, még ha egy óra is az út a munkahelyre (48 perc)
Egyébként baromi sok kihágés van ország szerte, ahol a boltosok sem tartják, vagy tartatják be a szabályokat.
Ezek után szerintem nem felesleges.
Lehet hozni bármilyen szigorítást, ha nem tarják be. Ezért fontos a személyes felelösség.
Üdv.:
Egy deviáns barom
(2-es szerint)
Ha meg nem mondanának semmit akkor meg az lenne visítozás tárgya.
Trágya.
Jól látod#6...!
A feltételes mód azonban nem stimmel!
NEM mondanak ugyanis
SEMMIT!
Inkább az a kérdés, hogy miért nem kérdezhetnek az újságírók élőben, nem megszűrt formában, ahol kidobják a kényelmetlen kérdéseket.
Pl. netes kapcsolaton át zoom-mal, ahogy az iskolai órákat tartották. Minden újságíró ott van a kapcsolatban, és valakinek szót adnak.
Ahhamm...szakmai...
Akkor miért ez az általános kommunikáció alapja?
Picit láss ki a "hátsódból"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!