Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most el tudjuk dönteni, hogy...

Most el tudjuk dönteni, hogy létezik-e a koronavírus azaz vannak még koronaszkeptikusok?

Figyelt kérdés

Ismert hogy Boldogkői, Tamás Dr, drGödény stb mind vírustagadók. Szerintük nem létezik koronavírus. Sokan vannak még ilyenek pl https://www.youtube.com/watch?v=UxwxhvzdOrI&t=1005s

Nos, most hogy sorra halnak meg koronavírusban az emberek itthon is. Minden nap rekordot dönt az elhalálozások száma és fertőzöttek magas száma. Orbán Viktor elmondta hogy decemberre megtöltik az összes korházat koronavírusossal és kiűrül hazánk kapacitása utána már nem is tudom hol tudják elhelyezni a koronavírusosakat. Mindezek után hisz még abban valaki hogy nem is létezik a koronavírus? Mondana pár szót az érvére?

2020. nov. 5. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
78%

"Jelen esetben ez nem igaz, mert a náthának és az influenzának is a covidhoz hasonló tünetei vannak,"

Akkor ilyen alapon, akkor kijelenthetjük, hogy minden betegség, ami hasonló tüneteket okoz, akkor az ugyanaz a betegség, és értelmetlen elkülöníteni? Akkor ennyi erővel a nátha az covid, a covid nátha, az influenza az covid, a nátha influenza stb. Ezt mondod? Mert ez ordas nagy baromság, szerintem még te is belátod.

Mellesleg ha már itt tartunk olyan, hogy "nátha" olyan nincsen, az már egy tünete egy fertőzésnek. értsd. vírusfertőzésnek, és éppen itt jön a képbe a PCR, amivel meg lehet keresni, hogy melyik vírus a bűnös, ugyanis talán meglepő lehet nektek -azért a többségnek nem az- az egyes vírus genetikai állománya különböző és úgymond rá lehet keresni ezekre a különbségekre, a PCR pont így működik, hogy sokszorosítja a mintát, és az egyértelműen különböző pontokat világítja meg -szó szerint egy fluoreszcens anyaggal a végén.

Egyébként ez a tipikus vírus meg járványtagadás, hogy "hát-hát lehet más oka is, nem is jó a teszt nyik-nyak" Nem gyerekeke, ez egy konteós baromság, amit "furcsa módon" a biológusok, virológusok stb. tehát a szakértők nem támasztanak alá, csak a bánat nem érti, hogy miért nem. Talán mert nem igaz, és mert a PCR egy baromi jó módszer...

30! Jelenleg sokkal több a fertőzött, mint ahány PCR tesztet végeznek, ergo értelmetlen hamis pozitívakról beszélni, mert a valódi esetszám sokkal magasabb.

Kary Mullisnek sok "érdekes" tudományos elmélete volt, pl. nem hitt az ózon-lyukban sem, de azért mióta az ellen is felléptek az ő általa hatástalannak ítélt módszerrel, azért "valamiért" az is szűnőben van...

Mellesleg ő is azt mondta, hogy a PCR nem a vírusfertősét tudja kimutatni, hanem a vírus jelenlétét.

Na most megint elmondom, bár a járvány-vírus tagadók úgysem fogják ezt elfogadni, ha valaki rohadtul beteg a covid tüneteivel és a PCR megtalálja a koronavírus genetikai állományát, akkor nem kell hozzá túl bonyolult logikai folyamat, hogy összerakjunk egyet és kettőt.

2020. nov. 7. 16:47
 32/65 anonim ***** válasza:
43%
Kary Mullis kicsit jobban értett a saját találmányához nálad, ezen kár erősködnöd, csak kinevetteted magad még jobban. Ezenkívül a valóság is őt igazolja, papaya, motorolaj, sterilen visszaküldött pálcák sőt Nyunyó néni beszámolói....elég gáz mikor a valóságtagadás ennyire eluralkodik valakin mint a kovidrettegőkön. Ebbe a hisztibe megy tönkre az egészségügyi ellátórendszer és maradnak ellátás nélkül azok akiket igenis kezelni kellene.
2020. nov. 7. 16:54
 33/65 anonim ***** válasza:
82%
Aki nem hiszi el, hogy létezik jelentkezzen önkéntesnek a hozzá közel lévő covidos kórházba. Úgy lehet a legjobban megbizonyosodni ;)
2020. nov. 7. 23:35
 34/65 anonim ***** válasza:
24%

"Akkor ilyen alapon, akkor kijelenthetjük, hogy minden betegség, ami hasonló tüneteket okoz, akkor az ugyanaz a betegség, és értelmetlen elkülöníteni? Akkor ennyi erővel a nátha az covid, a covid nátha, az influenza az covid, a nátha influenza stb. Ezt mondod? Mert ez ordas nagy baromság, szerintem még te is belátod."

Nem, nem ezt mondom, de tőletek bérrettegőktől már megszoktam, hogy állandóan szalmabáboztok, mert csak azt tudjátok megcáfolni, amit nem állítóttam.

2020. nov. 8. 08:23
 35/65 Barbell Deadlift ***** válasza:
26%

"Kary Mullis kicsit jobban értett a saját találmányához nálad, ezen kár erősködnöd, csak kinevetteted magad még jobban."

Mutass már valami hiteles dokumentumot, ahol Mullis olyat állít, hogy a PCR nem alkalmas vírusok kimutatására.

"Ezenkívül a valóság is őt igazolja, papaya, motorolaj, sterilen visszaküldött pálcák sőt Nyunyó néni beszámolói"

Kevered a kötvényt a köszvénnyel. A rossz minőségű kínai gyorstesztekkel mutattak ki covidot esetleg tárgyakon, nem a PCR-rel.

"Ebbe a hisztibe megy tönkre az egészségügyi ellátórendszer és maradnak ellátás nélkül azok akiket igenis kezelni kellene"

Azért ez logikailag egy kicsit sántít...

2020. nov. 13. 03:09
 36/65 anonim ***** válasza:
25%
35! De látod nem érdemes velük vitatkozni, ezek kijelentenek valamit, és ha cafatokra szeded, amit írsz ,nevetségessé teszed az állításaikat, vagy kijelentesz tudományos tényeket pl. a PCR teszt gyakorlatilag becsaphatatlanságát, akkor ők nem a tudományos közélet elfogadott tényeivel jönnek, hanem előkeresnek egy 1996-os interjút egy közismerten khm. sajátos világnézeű pl. az ózonlyukat tagadó halott tudóssal, és ezt lobogtatják, mint bizonyítékot, és még arra is képtelenek, hogy összerakják egyet meg egyet, hogy aki egy világjárvány idején pozitívre tesztel, és mutatja a járvány tüneteit, akkor az mondjuk nem hepatitiszes, hanem elkapta a járványt, NEM-Nem-Nem szerintük ez "szajmabábozás" és hasonlók, ők nevetségessé teszik magukat, a normális gondolkodni tudókat meg dühössé.
2020. nov. 13. 11:15
 37/65 anonim ***** válasza:
0%

Itt vagyok mint korona vírusos én..nekem a barátom 27 évesen meghalt ebben,úgy volt már javul az állapota, erre utána hirtelen romlani kezdett mégis 4nap alatt meghalt 💔 bárki bármit mond,nem volt soha beteg,semmi betegsége nem volt neki...egyszerüen a szervezete nem tudta leküzdeni,bár úgy nehéz, hogy 4 másik korona vírusos beteggel vagy együtt egy légtérbe 0-24 40fokos lázakban :))) nem tudok erre mit mondani..

Szerencsére én itthon vagyok karantéban 6.napja.. láz felmegy,aztán le..mint ha játszana,ezért is készít ki engem,van h jobban vagyok 10perc múlva meg közel 40fokos lázam van/volt,es legyengíti a szervezetet..szerencsére egyébként már ilyen nincs,néha ráz a hideg 39 re felmegy max..amikor gyógyul már ki belőle es azt mondja ahh mar ez semmiség, na ez hasonló az influenzához,kevesebbszer lázas az ember,és sikerül gyorsabban levinni a lázat... ja meg köhögés meg oklendezes az alap,annyira h szenvedés az egész,megállás nélkül...szerencsére már így kifele ebből javul ez is,de még ez mindig ahh😩😩

Unokahugom elkapta egyetemen, ő meg halistennek,mint egy kis megfázás túlment rajta:)

Szóval attól függ kinek h áll ehhez a szervezete sajnos..van aki belehal, van aki csak max 1-2 hoemelkedessel megússza, van aki szinte eszre se veszi....az h ez mi a francert van ennyire ekkora különbségek nem tudom..:(

De érdekes.... és én nem voltam oda ettől, csak sajnos a családban, baráti körökben és en magam is voltam/vagyok benne.

2020. nov. 18. 16:04
 38/65 anonim ***** válasza:
89%
Szegény egy kórházi fertőzést kapott el, nyugodjon békében. Ezért nem mennék soha kórházba, garantálva az antibiotikumrezisztens fertőzés, az nagyon kemény még egy fiatal szervezetnek is. Vigyázzatok magatokra.
2020. nov. 18. 16:08
 39/65 anonim ***** válasza:
87%
Én is azt tartom valószínűnek, hogy a kórházban elkapott valami komoly vírust. Már csak ezért sem lenne szabad kórházba vinni azt, akinek nincs szüksége rá, még ha covidos is.
2020. nov. 18. 18:05
 40/65 anonim ***** válasza:
15%
Voltak fiatalok is? Igen voltak, meg lesznek is. De nem attól lesz jellemző mert "volt ilyen". Nem akarok tapintatlan lenni de erre alapozni a hisztit hogy "voltak ilyenek is" meggondolatlanság.
2020. dec. 5. 10:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!