Miért hiszik hogy a kormany felelős a forint gyengülés miatt?
Kettőnk között az a különbség, hogy én nem hiszem magam "nagyon okosnak", csak nálad sokkal okosabbnak, bár ez a te intelligenciádat, tájékozottságodat tekintve nem érdem. Hozzáteszem, hogy pluszban van egy viszonylag erős tudásom hozzád képest, mivel olvasok pl. modern gazdaságpolitikai szakkönyvet is (nem Marx és Engelst), és egyéb szakirodalmat is, mert ez az érdeklődésem, de ezenkívül szépirodalmat is... De tudatában vagyok annak, hogy nem értek az agysebészethez, és nem vágok fel az agysebészeti tudásommal főleg nem agysebészek körében. Ez szerintem erény, szerinted meg ciki, ami nagy különbség közöttünk.
Ami az Orbán idézetet illeti, valóban tévedtem, én is küldök erről egy linket: [link]
Látod, hogy a "ballibsi" média mennyivel korrektebb a fidesz lakájmédiájánál, ahol az ilyesmi elképzelhetetlen?
Navracsics Tibor viszont később mondott hasonlót, igaz, a Fidesz már leszedte a honlapjáról a bejegyzést. Történelemhamisításból kiváló a pártod, gratula!
Kettőnk közül szerintem nem én vagyok a durcis szegényke. :D
107: Hol volt terelés a 10-es be?
108: Lényeg hogy nem Orbán mondta, de tik akkor is az ő szájába akarjátok adni.
Az meggyőzödés hogy sokkal nagyobb koze van az elöző kormánynak a magas forinthoz, mivel tönkretette az orszagot, hagyta elhatalmasodni a devizahitelesek problémáját. Mentő öv nélkül.
Mi köze van az árfolyamokhoz a migránskérdésnek?
Ez rohadt nagy terelés...
"108: Lényeg hogy nem Orbán mondta, de tik akkor is az ő szájába akarjátok adni."
Tévedsz, nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy egy prominens fideszes ezt állította. Orbán sem más nem cáfolta a saját emberét AKKOR. Mert akkor az volt a Fidesz érdeke. Aztán amikor visszafele sült volna el, akkor törölték sunyi módon. Most meg terelsz, hogy az számít, hogy Nem Orbán, hanem Navracsics mondta. Eredetileg olyasmit akartál súgallni, hogy hazugság, hogy prominens fideszes személy ilyet mondott, most meg TERELSZ.
De tudod, mit?! Kérdezd meg Navracsicsot, hogy miért mondta, hogy a kormány a felelős a forint gyengülése miatt!
Aztán szerintem zárjuk ott rövidre a dolgot, hogy te most a baloldali kormányt vonod felelősségre a gyenge forintért... Akkor tulajdonképpen önellentmondásba kerültél, hiszen ha nem a kormány a felelős, akkor nem a kormány a felelős, mindegy, hogy jobb, vagy bal.
Másfelől meg ha igaz is lenne, hogy spekulánsok miatt gyenge a forint, akkor is a Fidesz a felelős, mert nem vezette be a Tobin-adót, ami a spekulánsok műveleteit akadályozza.
Vajon miért?! Csak nem azért, mert jópár fideszes maga spekuláns?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!