Miért hiszik hogy a kormany felelős a forint gyengülés miatt?
Valóban. Nem akarom megérteni, hogy olyanok kotyognak a politikába, akik együgyű ostobák, és semmihez nem konyítanak, ami azzal kapcsolatos, csak azt bírják bégetni, hogy "éjjen a Fidesz!", meg "Gyurcsány takaroggy!", de minden érvelésükbe belegabalyodnak, kiderül róla, hogy hülyeség, viszont ekkor sem képesek belátni, hogy nem megy ez nekik.
Nekem nem megy az agysebészet, távolról sincs meg az ezzel kapcsolatos ismeretem, még alapfokon sem, de ezt belátom, és eszem ágában sincs belekotyogni az agysebész munkájába, de még a hallgatók beszélgetését is csak hallgatnám, ha érdekesnek találnám, esetleg kérdeznék EGYSZER, ha olyan a társaság, de semmiképp nem osztanám az észt, és mondanám, hogy hülyék, mert én tudom a tutit.
Te viszont nem vagy képes belátni a korlátoltságodat, csaj járatod a szád.
Kérdező, csak úgy halkan súgom...ez egyfajta igényesség... Tudod?
Aki ezen a téren igénytelen, az más téren is az...
A veled való vitatkozásra ráillik ez a mondás...
"Egy hülyével vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Egy idő múlva rájössz, ő ezt élvezi."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!