Az olyan hirportálok, mint a most induló telex miért erőltetik a független öndefiníciót, amikor a vak is látja, hogy nem igaz?
Itt van a telex ami ugye se nem ellenzéki, de nem kormánypárti. Ez van az etikai kódexben:
3. A TARTALOMRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK
• Pártatlanok és elfogulatlanok vagyunk.
Ehhez képest a meseország mindenkié videóban egy az egyben egy bevédték a könyv készítőit. Nem vagyok újságíró
vagy főszerkesztő, de nem kellett volna egy "független" álláspontban megkeresni mondjuk a könyvet bedaráló Dúró Dórát, vagy az ellenzőit, esetleg egy gyermekekkel foglalkozó szakember véleményét kikérni?
Most ez egy példa volt, de már az első pár napon az látszik, hogy első nekifutásnak magukkal hozták az indextől a jól ismert függetlenség fogalmát miközben csak a liberális szemszög van ismertetve. Erre kell számítani, ez a jövő, nincsenek független hírcsatornák csak egymással szembenálló világnézeteiket hírdető lapok amik sokszor pont ellentétes tényeket közölnek egy adott úgy kapcsán?
Az a kemény, hogy még mindig nem érti, hogy én pont leszarom a melegeket vagy a zsidókat.
Én azt firtatom csak, hogy nekem ne adja elő senki a pártatlant, főleg mikor heti 2 holokauszt hírt lehoz.
Mivel igény biztos hogy nincs rá...
Csak épp ezt kell tolni meg a melegeket.
"Naponta van kb meleg cikk meg a holokauszt is állandó téma."
"Ott is a lényeg, hogy legyen náci, meleg stb cikkek."
"szinte biztos, hogy lesz az elmúlt pár napból holokauszt vagy valami jó melegekkel foglalkozó cikk, mert hát abból legalább heti 2/3 kell, nem tudom miért, de le kell mennie."
"A filmajánlóban természetesen nem maradhat ki film melegekről, Grétáról stb libsi dolgokról."
"túl sok a meleg, túl sok a holokauszt."
"Elfogult, mert jóval felülprezentálja a zsidókat és a melegeket."
És bár leszarod a melegeket meg e zsidókat, de azért még abba a hozzászólásba is leírod, hogy " főleg mikor heti 2 holokauszt hírt lehoz."
Akit ennyire zavarnak a melegek és a zsidók, annál valami nem stimmel. Vagy gyűlöli őket, vagy látens homokos, vagy náci.
Természetesen lehetséges, hogy a te esetedben nem így van, de ha valakinek az elfogultság legpontosabb jele a melegekről és a zsidókról szóló cikkek száma/aránya... háááát nem tudom...
"Akit ennyire zavarnak"
Ebből neked hol jön le, hogy zavarnak a melegek?
Vagy a zsidók?
Tőlem aztán lehozhat napi 100 hírt is, csak ne adja elő, hogy ő mennyire pártatlan.
Mert nem az.
A személyeskedő hangvételed ellenben még mindig gáz.
Mások is jelezték már, de ne zavarjon.
"mások" 1db hozzászóló a mások? Igen, személyeskedő elismerem, de ezt a véleményemet tartom, mert általában igaz, hogy akit ennyire zavarnak a melegek (igen, mint írtam, akinek az a pártatlanság egyik jelzője, hogy mennyi melegekkel foglalkozó cikk van, azt zavarják a melegek), vagy más népcsoport, közösség, aki a saját normáitól más és ezért többmillió embert egy kalap alá vesz (lásd melegek, zsidók, feketék, kínaiak, románok, franciák, stb.), az nem boldog és másokban keresi a saját kudarcának, boldogtalanságának az okát, másokat hibáztat ahelyett, hogy saját magán próbálna változtatni.
Az emberek többségét nem zavarják pl. a melegek, se a homofóbok, se a nácik, stb. amíg nem gyűlölködnek és nem terjesztik, nem akarnak másokat rávenni arra, hogy ők is gyűlöljenek másokat csak azért, mert nekik nem tetszenek. Felőlem lehet valaki náci, lehet horogkeresztekkel meg hitler képekkel teledekorálva a lakása, ha a lakásán kívül nem provokál, nem megy oda feketékhez, melegekhez, zsidókhoz, akárkihez és osztja meg velük véleményét róluk. Melegekkel sincs bajom, amíg nem akarnak meggyőzni másokat arról, hogy ők is legyenek melegek, se a homofóbokkal, amíg a véleményükkel nem sértenek másokat. Ha valaki egy társaságban elmondja nekem, hogy ő utálja a melegeket, engem az sem zavar, ha utána nem arról beszél még percekig, hogy milyen szörnyű emberek a melegek, mert akkor otthagyom és keresek értelmesebb témát.
Figyelj, pont leszarom a véleményed, mert alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
Előítéletes, általánosító, szöveget értelmezni nem tudó személyeskedő gyökér vagy.
Én itt befejeztem, további kellemes fröcsögést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!