Az olyan hirportálok, mint a most induló telex miért erőltetik a független öndefiníciót, amikor a vak is látja, hogy nem igaz?
Itt van a telex ami ugye se nem ellenzéki, de nem kormánypárti. Ez van az etikai kódexben:
3. A TARTALOMRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK
• Pártatlanok és elfogulatlanok vagyunk.
Ehhez képest a meseország mindenkié videóban egy az egyben egy bevédték a könyv készítőit. Nem vagyok újságíró
vagy főszerkesztő, de nem kellett volna egy "független" álláspontban megkeresni mondjuk a könyvet bedaráló Dúró Dórát, vagy az ellenzőit, esetleg egy gyermekekkel foglalkozó szakember véleményét kikérni?
Most ez egy példa volt, de már az első pár napon az látszik, hogy első nekifutásnak magukkal hozták az indextől a jól ismert függetlenség fogalmát miközben csak a liberális szemszög van ismertetve. Erre kell számítani, ez a jövő, nincsenek független hírcsatornák csak egymással szembenálló világnézeteiket hírdető lapok amik sokszor pont ellentétes tényeket közölnek egy adott úgy kapcsán?
"ert ha már ennyire beleálltatok a pártok közötti harcba, akkor nem kellene elhallgatni, hogy a kormány"
Haver, itt jelen esetben nem a Fideszről van szó.
A fő kérdés az, hogy objektív e ez a foshalmaz.
Nem, nem objektív.
Ennyi.
Lehet itt fideszezni, orbánozni, de attól még nem lesz se pártatlan, se objektív.
Tökéletesen látszik, hogy valahonnan pénzelik, mert a nyugati liberális szar ömlik belőle.
Naponta van kb meleg cikk meg a holokauszt is állandó téma.
444 ugyan ez, de a HVG se kutya.
Nem tudom mikor fogok napi szinten a Down kóros gyerekekről olvasni, pedig ők is megérdemelnének egy kis figyekmet.
Főleg, hogy többen vannak, mint a transzgender őzikék.
Jah, soha, mert ők le vannak szarva.
Ha ezek valóban objektív, nem háttérből pénzelt oldalak lennének, vegyes lenne a kép.
De nem.
Ezek egy kézben vannak, tetszik vagy sem.
21: Na, ez is egy jó példa a szubjektív véleményre. Neked ez a véleményed. De ezzel nincs különösebb gond, mert ez egy fórum oldal, nem egy újság és te egy kommentelő vagy és nem újságíró.
Azzal egyetértek, hogy a Down kórral és egyéb fogyatékkal, problémákkal élők sajnos nagyjából le vannak sz.rva nálunk Magyarországon és nem csak az általános sajtóban, hanem a magyar közéletben is (akadálymentesítéssel el vannak intézve, ha az egyáltalán normálisan meg van csinálva), az átlagember pedig csak gúnyolja őket napi szinten. Látod pont hasonlók minden kisebbség problémái.
De jelezd feléjük az igényedet (444, Telex, meg mittudomén hova), hogy gyakran foglalkozzanak az egyéb hátrányos helyzetűekkel is. Nekem mozgássérült ismerősöm van, biztosan örülne legalább egy cikknek ami bemutatja a valóságot.
23.
Na ez a nagy kamu, mert tudok, hogy nem egy megkeresés volt már ebben a témában, vagy hogy megkeresték az indexet azzal, hogy sok a rasszista.
Felcsillant a szemük, aztán mikor kiderült, hogy magyargyűlölőkről van szó, akkor hirtelen letört a lelkesedés.
Amit írok, az pedig nem vélemény, hanem tény.
Nem csak Magyarországon, hanem nyugaton is le vannak szarva a Down szindrómás emberek.
Ott is a lényeg, hogy legyen náci, meleg stb cikkek.
Ismét írom, hogy 24/HVG/444/index/telex egy kutya, csak a hülye nem veszi észre.
Most felmegyek a szintén libsi BBC oldalára, szinte biztos, hogy lesz az elmúlt pár napból holokauszt vagy valami jó melegekkel foglalkozó cikk, mert hát abból legalább heti 2/3 kell, nem tudom miért, de le kell mennie.
24: tény... hát persze... annyira, mint hogy nem foglalkoznak a down-szindrómásokkal?
és ez csak az első néhány találat, van még több is ha érdekel.
Ennyit a "tényeidről". "Felcsillant a szemük" - gondolom ott voltál és láttad. Azt igaz tudod, hogy a magyar az nem egy rassz, aki nem szereti a magyarokat, románokat, franciákat, stb. az nem rasszista?
Na, felmentem a BBC oldalára.
Természetesen egy rakat hír, amiben Trump így, Trump úgy.
Még jó, hogy ez egy brit média, de nem baj.
A filmajánlóban természetesen nem maradhat ki film melegekről, Grétáról stb libsi dolgokról.
Micsoda furcsaság, bezzeg sehol egy Down kór.
Komám, el vagy tévedve.
Én nem írtam egy szóval se, hogy nincs fent Down szindrómás emberekről cikk, csak épp messze alul vannak prezentálva.
Ne égesd magad tovább azzal, hogy 10 éves cikket linkelsz be.
Mibe, hogy több meleg cikket linkelek neked csak az évről, mint te bármennyit a Down kórosokról.
Másodszor, a cigány se rassz, mégis rasszistáznak, másrészt elavultak az ismereteid.
Nézz utána mi a rasszizmus fogalma az EU tanács szerint.
Ennek ellenére csak arról hajlandóak írni az esetek 90%-ban, ha cigányt bántottak. Ha magyar a gyűlöletbüncselekmény áldozata, le se szarják.
A 888 meg nem érdekel, mivel a kérdés nem róluk szól és egyébként se menti fel őket.
Ezt már leírtam az előbb is.
Na, megnéztem már.
Az Index saját keresője a holokauszt szóra 1790 darab cikket dob fel.
A Down szindróma esetén 42 darab.
Szeretnél még valamit?
Mi itt mind csak kommentelők vagyunk és véleményünk van.
Engem is érdekelne ez a magyargyűlölős ügy, hogy történt, mikor és hogy miért mondtak nemet. Ezt megírta valamelyik lap? Melyik magyargyűlölőkről volt szó? Mert van pár (a szlovákoknál, a románoknál például, csak mostanában mindenki hallgat erről oldaltól függetlenül). Milyen hangnemben keresték meg őket?
Ha volt ilyen eset, az miért jelenti azt, hogy meg sem próbálod hogy írsz nekik? Akkor nem az indexnek, hanem más lapoknak?
Mert előre eldöntötted, hogy egykutyák?
A 24/HVG/444/index/telex akkor lenne egy kutya, ha ugyanaz lenne mind felett a főnök. A 24.hu egy ember keze alatt van (ő már kapott ajánlatot, hogy adja át a kormánypárt emberének a lapot), a HVG is más tulajdonban, a 444 egy volt indexes kezében van, az index pedig éppen, hogy a kormánypárt befolyása alá került (talán meghagyják soft-álellenzéki trójai falónak) és az ottani volt dolgozókból lettek a telexesek (ami oldal még csak 1 napja üzemel, majd térjünk vissza rá 1 év múlva).
De ha ezek a lapok nem tetszenek (amihez jogod van, nincs ezzel baj) a kormánypárti médiakonszern is igazán foglalkozhatna a hátrányos helyzetű "disabled" emberekkel, írhatsz nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!