Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az olyan hirportálok, mint a...

Az olyan hirportálok, mint a most induló telex miért erőltetik a független öndefiníciót, amikor a vak is látja, hogy nem igaz?

Figyelt kérdés

Itt van a telex ami ugye se nem ellenzéki, de nem kormánypárti. Ez van az etikai kódexben:

3. A TARTALOMRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK

• Pártatlanok és elfogulatlanok vagyunk.

Ehhez képest a meseország mindenkié videóban egy az egyben egy bevédték a könyv készítőit. Nem vagyok újságíró

vagy főszerkesztő, de nem kellett volna egy "független" álláspontban megkeresni mondjuk a könyvet bedaráló Dúró Dórát, vagy az ellenzőit, esetleg egy gyermekekkel foglalkozó szakember véleményét kikérni?

Most ez egy példa volt, de már az első pár napon az látszik, hogy első nekifutásnak magukkal hozták az indextől a jól ismert függetlenség fogalmát miközben csak a liberális szemszög van ismertetve. Erre kell számítani, ez a jövő, nincsenek független hírcsatornák csak egymással szembenálló világnézeteiket hírdető lapok amik sokszor pont ellentétes tényeket közölnek egy adott úgy kapcsán?

2020. okt. 3. 12:38
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

40: A legtöbb esetben ez a helyzet, hogy a kérdező felteszi a kérdést és eltűnik és már rögtön írja is a következő hasonlót. És az esetek 99%-ában a politika kategóriában nem fogadnak el a kérdezők más véleményt, mint az övék. Attól még néha jót lehet szórakozni ha épp nincs jobb dolga az embernek. Szépen lassan minden hülyeségét meg lehet cáfolni és aztán feladja, eltűnik. Természetesen meggyőzni nem lehet, de nem is ez a cél, csak elhitelteleníteni. Hogy az a néhány, aki olvassa és elhinné azt, amit ezek írnak, azok elgondolkozzanak és nem kell mindent elhinni, pláne ha még a kérdező se tudja értelmes érvekkel alátámasztani a véleményét vagy a másik válaszait megcáfolni.

Lehet látni a válaszoló 50%-os értékeléséből, hogy általában milyen színvonalon próbál "érvelni".

2020. okt. 3. 18:44
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

41: Nem csak a politikában, hanem akárhol és nem eltűnnek, hanem csak másik felhasználónévvel szállnak vitába. Mert így biztosan viccesebb. A kriptopénzek és befektetések témában volt korábban néhány vitám oldalakon keresztül hasonló trollal, a végén az illetőből napiszar bejegyzés lett :) (nem én, egy másik gyakoris feltöltötte a hülyeségeit)

Én nem akarok ellehetetleníteni senkit, mert az megint nem jó dolog. Akiknek nincs igazuk, azokat az idő elhitelteleníti, mert idővel kiderül minden.

2020. okt. 3. 19:19
 43/56 anonim ***** válasza:
32%

"Mások szerint meg kevés. Megint mások szerint meg pont megfelelő mennyiségű hír van ezekről. Hiszed vagy sem, nem mindenkinek"

Látom nem tudsz szöveget értelmezni még mindig.

Itt arról van még mindig szó, hogy elfogult vagy sem az index.

Elfogult, mert jóval felülprezentálja a zsidókat és a melegeket.

Ezt alá is támasztottam számokkal.

Erre jöttetek ti, hogy én vagyok Takács meg a többi.

Szánalmas lejáratás, ezt úgy hívják, nem érvelés.

De nem csalódtam az index fanokban, már megszoktuk.

2020. okt. 3. 19:59
 44/56 anonim ***** válasza:
22%
43 állj már le. Ez a TE véleményed. Szerinted felülreprezentálja mert egy mini náci vagy, akit zavarnak a zsidók, a melegek, mert könnyebb mást hibáztatni azért, mert sz@r az életed és a gyárban robotolsz minden nap minimálbérért. Mások szerint meg nem. Nem grammra, darabra mérik a híreket, hogy 1% a meleg Mo-n, akkor a hírek 1%-ának kell velük foglalkoznia. Olvass 888at meg origot, ott se kevesebb a melegekkel foglalkozó cikk és ott aztán tényleg elfogultak. További jó gyűlölködést.
2020. okt. 3. 23:17
 45/56 anonim ***** válasza:
28%

Én álljak le?

Számokkal dolgozok, ellenben veled, aki csak fröcsög és személyeskedik.

Röhej:D

2020. okt. 4. 12:30
 46/56 anonim ***** válasza:
73%

"További jó gyűlölködést."

Írja az, aki végigköpködi a hozzászólását és egy darab érv nincs benne.

2020. okt. 4. 12:32
 47/56 anonim ***** válasza:
71%

A 44-es valóban túllőtt a célon és személyeskedett, szerintem eltanulta a fideszesektől a vitakulturát :)

Én már korábbi válaszomban (az elején) világosan leírtam, hogy mást jelent a "független" (amit a kérdés említ) és más dolog a "Pártatlanok és elfogulatlanok" (amire már az apró betűs részben hivatkozik). Szóval már eleve a kérdést feltevő keveri a fogalmakat.

Nem mintha a cikk bármelyiket is megsértette volna.

Mert a cikk is csak közli, hogy jelenleg mit gondolnak a könyvről a különböző pártállású emberek és riportot készítettek a szerzővel.

A kérdés az, hogy kijelentette-e a cikk írója, hogy szerinte a könyv létezése helyes, vagy helytelen, vagy mondott-e olyat az íróknak, hogy srácok, a pártotokat fogom, vagy srácok, ellenzem amit csináltok.

Dúró Dórát meg felesleges megkérdezni, mert az álláspontját mindenki ismeri, a szerzőket viszont soha senki nem kérdezte meg.

Amikor a Harry Potter könyv megjelent, akkor sem azt a fószert kérdezte meg a sajtó, aki szerint az ilyen könyvek a sátán művei és nem szabad azokat elolvasni, hanem a szerzőt (aki J. K. Rowling).

Egyébként az ilyen háborgások erősen kontrapoduktívak, mert ti magatok csapjátok a hírverést a telexnek. Meg a szóban forgó könyvnek is. A negatív reklám is reklám.

2020. okt. 4. 13:07
 48/56 anonim ***** válasza:
100%
46: az a kölönbség, hogy én ezt nem általánosságban írtam sokmillió emberre, akikről semmit nem tudok, hanem neked, aki többször is leírta, hogy gyűlöli a melegeket, a zsidókat és még ki tudja ki mindenkit. Aki ilyeneket ír, az az esetek 90%-ában náci és másokat hibáztat a saját kudarcaiért. Nem értem miért zavar valakit ha minden száazadik hírben melegekről van szó. Vagy zsidókról. Vagy feketékről. Vagy ázsiaiakról. Vagy akárkiről. Ami nem érdekel nem olvasom el. Nem vagyok mazochista, hogy olyan oldalakat olvassak, amitől aztán 200as lesz a vérnyomásom és nem bírom megállni, hogy ne tudassam minél több emberrel, hogy ezek engem mennyire idegesítenek.
2020. okt. 4. 13:12
 49/56 anonim ***** válasza:
50%

Hol írtam ilyet?

Legalább ne hazudj!

2020. okt. 4. 13:42
 50/56 anonim ***** válasza:
50%
Ebben igazat adok neki, tényleg konkrétan nem írt le ilyet.
2020. okt. 4. 13:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!